Παντρεύεται η Μελίνα Ασλανίδου; Η απάντηση που πρόδωσε την αλήθεια

«Ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11 η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στον γάμο όσο και στο κεφάλαιο «άντρες», ενώ πρόσφατα απάντησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Ασλανίδου για τον γάμο

«Βέβαια θα παντρευτώ. Παντρεύομαι. Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό. Θεωρώ ότι το καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο.

Μαμά, μανούλα, μάνα. Η μανούλα είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει», ενώ για τη λέξη απώλεια είπε: «Υπάρχουν και οι απώλειες στη ζωή και το ξέρω πια. Πλέον το διαχειρίζομαι με μία μεγάλη σύνεση, χωρίς πόνο και οδυρμό, με σοφία και ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι της ζωής. Κάποια στιγμή θα φύγουμε και εμείς».

Αναφορικά με την λέξη «άντρες» είπε: «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της

Προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφές μερικές από τις σχέσεις της. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά της και όποτε το κάνει, φροντίζει να είναι λιτή και περιεκτική, δίνοντας πάνω από όλα έμφαση στα επαγγελματικά της.

Η τελευταία της σχέση που βγήκε στο φως ήταν αυτή με τον Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση σχεδόν 3 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε σχεδόν τρία χρόνια πριν το hair look της. Μετά την επανασύνδεση του φθινοπώρου, που θέλησαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε μια ακόμα παλαιότερη σχέση της, με μάλιστα έναν αρκετά μικρότερό της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 11 μήνες και μονάχα λίγες φωτογραφίες είχαν βγει στο φως.

Ο Μιχάλης Καμπουράκης ήταν ο τότε σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015 και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, το έκαναν σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιχάλης Καμπουράκης Μελίνα ΑσλανίδουΑσλανίδου πρώην σύντροφος