"Μαύρο" στα social media της Τζένιφερ Λόπεζ - Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στο instagram

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / jlo
instagram / jlo

Ανησυχία έχει προκαλέσει το "μαύρο" που έχει πέσει ξαφνικά στους λογαριασμούς της Τζένιφερ Λόπεζ στα social media, με συνέπεια οι εκατομμύρια θαυμαστές της τραγουδίστριας να απορούν για το τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Λατίνα σταρ που πρόσφατα παντρεύτηκε, αντικατέστησε τις φωτογραφίες προφίλ της με μαύρη εικόνα, ενώ στο Instagram φαίνεται να διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της.

Το πιο πιθανό σενάριο βέβαια είναι είναι η J.Lo να ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάτι σημαντικό, όπως ένα νέο άλμπουμ.

"Μαύρο" στα social media της Τζένιφερ Λόπεζ

'Μαύρο' στα social media της Τζένιφερ Λόπεζ

Το βίντεο που διέρρευσε από τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ και ο θυμός της

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν τον έρωτά τους σαν έφηβοι αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου σε κάθε τους βόλτα, καθώς μετά τον γάμο τους η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Παρόλα αυτά, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε προκάλεσε τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας, η οποία θέλησε να πει μερικά λόγια γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα στιγμιότυπο από το γλέντι του γάμου, όπου η ίδια αφιέρωνε ένα τραγούδι στον σύζυγό της, ωστόσο αυτό συνέβη χωρίς την άδειά της και το έκανε σαφές στο Twitter, εξηγώντας πως είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν τίποτα. Επομένως, όποιος το δημοσιοποίησε θα το έκανε για την αμοιβή που θα λάμβανε και αυτό την έχει στεναχωρήσει αρκετά.

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζένιφερ Λόπεζ