Ο Ουγγαρέζος ανοίγει μέτωπο και με την Καινούργιου - Η απάντηση στο twitter μετά το "άδειασμα" της

Δεν χρειάστηκε να πει πολλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Ουγγαρέζος ανοίγει μέτωπο και με την Καινούργιου - Η απάντηση στο twitter μετά το

Χαμός έχει επικρατήσει με το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου τις τελευταίες ημέρες, και την συνεργασία του στην εκπομπή Ελένη στο MEGA, με την Ελένη Μενεγάκη. Το γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μειώσει το χρόνο του στο πλατό, έφερε τις φήμες πως έχουν τσακωθεί.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε αποκαλύψει στο Πρωινό μας πως πριν από λίγες εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη με την Ελένη να ζητά από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος όμως απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια δυσκολία στη σχέση τους.

Αυτό το γεγονός μάλιστα, φαίνεται και στον αέρα, καθώς τα "καρφιά" είναι πολλά ανάμεσα τους, ενώ το κλίμα είναι λίγο περίεργο.

Το γεγονός λοιπόν, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της σήμερα 24/11, κάνοντας ένα ασύλληπτο "άδειασμα" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί…Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών», είπε.

Παρόλο που στη συνέχεια προσπάθησε να το "σώσει" (δείτε εδώ πως), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε την απάντηση του μέσω του twitter.

Η απάντηση του Ουγγαρέζου στην Καινούργιου

Στο προφίλ έκανε retweet μια ανάρτηση η οποία ειρωνεύεται τα λόγια της παρουσιάστριας κάνοντας αναφορά στους δικούς της τσακωμούς και κόντρες στο παρελθόν.