«Δε με αφορά όλο αυτό» - Η Ζενεβιέβ ''απασφάλισε'' για το bullying της Παπαγεωργίου στο GNTM

«Να μιλήσετε με την...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε με αφορά όλο αυτό» - Η Ζενεβιέβ ''απασφάλισε'' για το bullying της Παπαγεωργίου στο GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open, την οποία και ακούσαμε την Πέμπτη 24/11 με την Art director να μιλάει αποκαλυπτικά για το GNTM του Star.

Φυσικά και όταν μιλάμε για GNTM δεν εννοούμε μόνο τη Βίκυ Καγιά, η οποία είναι πρωταγωνίστρια στον φετινό κύκλο, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που αναδείχτηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό μόδας.

Η Ζενεβιέβ, αν και έχει μιλήσει για το bullying, που κατηγορεί ότι υπέστη η Ηλιάνα στο παιχνίδι (δείτε εδώ τις δηλώσεις της) αυτή τη φορά θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως δεν έχει κανένα θέμα μαζί της και πως γενικότερα σε όποιο τηλεοπτικό προϊόν την έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν είχε καμία δυσκολία με κανέναν συνεργάτη της.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM

«Το ήξερα από τον τελευταίο κύκλο που πήρα μέρος ότι είχε κουραστεί, του είχα πει ότι δεν θέλω και κυρίως ως art director όχι τόσο σαν κριτής. Δεν θεωρώ ότι λείπω από το GNTM. Δεν με απέλυσε κανείς από το GNTM. Μην ακούτε αυτά που γράφονται στο Twitter.

Έχω απαντήσει για τις δηλώσεις της Ηλιάνας. Τώρα η επόμενη κίνηση θα ήταν να μιλήσετε με την Ηλιάνα και με τη Βίκυ. Όχι με μένα, γιατί δεν με αφορά όλο αυτό. Εγώ έχω τοποθετηθεί και εμένα η τελεία μου είναι ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα πρώην συνεργάτη μου, ούτε πρώην ούτε νυν, είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.