«Δεν με απέλυσε κανένας! Με όποιον γουστάρω...» - Απασφάλισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το τέλος της από το GNTM 

«Μη δίνουμε και πολύ σημασία σε αυτά που γράφονται στο Twitter»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με απέλυσε κανένας! Με όποιον γουστάρω...» - Απασφάλισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το τέλος της από το GNTM 

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN και τον Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 24/11 η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή art director και παρουσιάστρια του Asia Express (το οποίο μάλιστα αλλάζει ώρα) ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Greece’s Next Top Model (δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου).

Η ίδια λοιπόν αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να βάλει για τα καλά ένα τέλος.

Απασφάλισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το τέλος της από το GNTM

«Το ήξεραν από τον τελευταίο κύκλο ότι είχα κουραστεί. Δεν μου λείπω από το GNTM. Δεν με απέλυσε κανένας, το έχεις καταλάβει; Μη δίνουμε και πολύ σημασία σε αυτά που γράφονται στο Twitter», είπε αρχικά.

Σχετικά με την κόντρα που έχουν η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Πρέπει να μιλήσετε με την Ηλιάνα και με τη Βίκυ γιατί δεν με αφορά εμένα όλο αυτό. Η τελεία μου είναι ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν πρώην συνεργάτη μου. Ούτε πρώην, ούτε νυν».

Αναφορικά με για το αν κρατάει με κάποιους από το GNTM επαφή, η ίδια απάντησε: «Προσωπικά δεδομένα, μιλάω με όποιον γουστάρω».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, η Ζενεβιέβ είχε ξεσπάσει στον αέρα της Super Κατερίνα με αφορμή μερικές δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, όπου υποστήριξε πως έχει βοηθήσει πολλούς στον χώρο με τις διασυνδέσεις της.

Ωστόσο η Ζενεβιέβ τόνισε πως δεν χρειάστηκε την βοήθειά της και πως δεν της χρωστάει τίποτα.

«Είχα την τύχη και γνώρισα ένα βράδυ τον Βασίλη Ζούλια. Με πήρε από το αρχιτεκτονικό γραφείο που φυτοζωούσα, με πέταξε στο votre beaute, με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου και άλλαξε η ζωή μου Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα. Έχω υπάρξει υπάλληλός της χρόνια και με πρότεινε για έναν ρόλο για τον οποίο απέτυχα: τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου», είχε πει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ όλη την συνέντευξή της).