"Έριξε" ολόκληρο το instagram - Το νέο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δεν κρύβεται πλέον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε μερικούς μήνες η Ελένη Φουρέιρα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του ερωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η όμορφη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει το ευτυχές αυτό γεγονός μέσα από μια κοινή τους ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ την φωτογραφία) και φυσικά οι ευχές των ακολούθων της ήταν χιλιάδες.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για το μωράκι που περιμένει, αλλά συχνά πυκνά πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες της στα social media, στα οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα (όπως για παράδειγμα αυτή που συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια).

Να σημειώσουμε πως η Ελένη βρίσκεται στον 6ο μήνα και οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βάφονται σε γαλάζιο χρώμα καθώς όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη εμείς μέσα από Vanda's blog του Youweekly.gr, η Ελένη Φουρέιρα σε 4 μήνες το πολύ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο σίγουρα θα κάψει πολλές καρδιές.

Βέβαια, τις πληροφορίες αυτές αναμένουμε πως και πως να τις επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ζευγάρι στο baby shower, το οποίο θα είναι σκέτη υπερπαραγωγή (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι δε φαίνεται και πολύ πρόθυμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο είναι εκ πεποιθήσεων κατά του γάμου και δεν πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους φέρνει την ευτυχία.

Ωστόσο, ζουν και πράττουν μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους).

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης 24/11, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει στην κάμερα σκυμμένη και φορώντας μια ολόσωμη φόρμα και μια καπαρντίνα και μάλιστα παρά το γεγονός πως φορά φαρδιά ρούχα, η κοιλίτσα της φαίνεται και με το παραπάνω.

Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα