«Είσαι ο ήλιος μου, το φως μου...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη

Οι ευχές του τραγουδιστή για την γιορτή της καλής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, με τις επιτυχίες και το στυλ του, κατάφερε να προσεγγίσει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, κάτι που, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, δεν έχει αλλάξει.

Όσο, όμως, κι αν οι γυναίκες κάνουν ουρά για να τον δουν και να τον γνωρίσουν στο καμαρίνι του, ο ίδιος έχει μάτια μόνο για μία και αυτή δεν είναι άλλη πέρα από το μοντέλο Κάτια Ζυγούλη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στο πλαίσιο των γυρισμάτων μίας διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας, αποτελώντας την αρχή για μία όμορφη σχέση. Έκτοτε απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αλλά παντρεύτηκαν μόλις το 2017.

Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε τους εμφάνιση (δείτε εδώ τι έγινε στα μπουζούκια που εμφανίζεται ο τραγουδιστής), αλλά και σε κάθε τους ανάρτηση.

Για παράδειγμα, την Παρασκευή 25/11, η Κάτια, η οποία είναι βαφτισμένη ως Κατερίνα, έχει γιορτή και ο καλός της θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για εκείνη, αλλά και να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, ανέβασε μία εικόνα τους από το καλοκαίρι, από τη στιγμή που ο ήλιος έδυε και έπεφτε στα πρόσωπά τους, την ώρα που εκείνοι ήταν αγκαλιά και απολάμβαναν το ηλιοβασίλεμα.

Οι τρυφερές ευχές του Σάκη Ρουβά για την γιορτή της Κάτιας Ζυγούλη

«Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο καλλιτέχνης και πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί με την σειρά του στα σχόλια της ανάρτησης.

Το ζευγάρι, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, στόλισε και το σπίτι του για τα Χριστούγεννα (δείτε εδώ το δέντρο της οικογένειας).

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη γιορτή
Instagram / Σάκης Ρουβάς