Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού

Πως της ευχήθηκε για την γιορτή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Τσιμιτσέλης
Instagram / Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι μαζί πολλά χρόνια και οι δυο τους κάθε φορά φαίνονται όλο και πιο ερωτευμένοι. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά τους, καθώς, από τη μία πλευρά, υπάρχουν φήμες περί γάμου (δείτε εδώ τι αναφέρει το δημοσίευμα), ενώ, από την άλλη, ακούγονται διάφορα περί εγκυμοσύνης της ηθοποιού (δείτε εδώ ποια είναι η αλήθεια).

Παρόλα αυτά, οι δυο τους προσπαθούν να μη δίνουν έναυσμα, ώστε να σχολιάζονται περισσότερο και συνήθως μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την Παρασκευή 25/11, όμως, γιορτάζουν λόγω της ονομαστικής εορτής της συντρόφου του ηθοποιού και ο ίδιος θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, συνοδεύοντάς της από μία πολύ τρυφερή ευχή.

Η ευχή του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ονομαστική γιορτή της Κατερίνας Γερονικολού

«Χρόνια σου πολλλλλλά να σε χαίρομαι», έγραψε χαρακτηριστικά και, όπως φαίνεται, το στιγμιότυπο αυτό προήλθε από το ταξίδι τους στο Μπαλί, το οποίο ήταν αρκετά επεισοδιακό, διότι και οι δύο έχασαν τις αποσκευές τους με το που έφτασαν εκεί, με αποτέλεσμα να μην έχουν ούτε ρούχα να βάλουν. Βέβαια, αυτή η εμπειρία τους βοήθησε να εκτιμήσουν τα απλά πράγματα στη ζωή και να καταλάβουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ούτε θα έπρεπε να είναι.

Η ζωή, ωστόσο, τους έδωσε και δεύτερο "χτύπημα", αφού πρόσφατα έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους (δείτε εδώ πού και πώς).

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού γιορτή
Instagram / Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μετά από αυτή την ανάρτηση, λοιπόν, ο ηθοποιός δέχθηκε πολλά σχόλια και μηνύματα γεμάτα ευχές για την σύντροφό τους, κάτι που χάρισε και στους δύο πολλά χαμόγελα, καθώς πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για εκείνη και όταν είναι χαρούμενη, φυσικά, αυτόματα είναι και εκείνος.