«Φέτος θα στολίσουμε μόνοι μας...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρας

Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φέτος θα στολίσουμε μόνοι μας...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρας

«Με κρατήσατε στη ζωή περισσότερο από όσο αναλογούσε στον πολύ επιθετικό καρκίνο μου, μου χαρίσατε το χρυσό μετάλλιο της παράτασης της ζωής μου σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, όταν η κόρη μου η Ελεάννα ήταν μόλις 3,5 ετών και δεν θα θυμόταν τίποτα από εμένα, ενώ τώρα στα 5,5 της χρόνια θα με θυμάται έστω σαν μακρινή ανάμνηση και θα μπορεί να διηγηθεί ιστορίες στον μικρό της αδερφό τον Γιώργο, ώστε να με κρατήσουν ζωντανό στην καρδιά τους για πάντα», ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη με τα οποία έκανε γνωστό το θάνατο του, αφήνοντας πίσω την σύζυγό και τα δυο του παιδιά (δείτε εδώ όλο το κείμενο του).

Ο Έλληνας αθλητής του τάε κβον ντο, έφυγε από τη ζωή έχοντας δώσει σκληρή μάχη με μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα η οποία ήταν σε προχωρημένο ήδη στάδιο από την περίοδο της διάγνωσης.

Στην κηδεία του βρέθηκε πολύς κόσμος που τον γνώριζε και τον θαύμαζε (δείτε φωτογραφίες), ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα της showbiz, τα οποία μίλησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια. Όπως η Πηγή Δεβετζή η οποία ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Super Κατερίνα.

Η σύζυγός του ένα μήνα και, μετά το θάνατο του, έκανε μια πολύ σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει με τα παιδιά της, χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας.

Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Νικολαϊδης θάνατος
Instagram/doratsambazi