«Με παρακολουθούσε και μετά από λίγο...» - Το άγνωστο περιστατικό από τις διακοπές Μπισμπίκη και Βανδή

Τι συνέβη την Κυριακή του Πάσχα

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
( instagram / desp1navandi)
( instagram / desp1navandi)

Το Σάββατο 26/11, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου,«Γειά σου» για τα κιλά της και τον τρόπο διατροφής της.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο κανάλι του ΣΚΑΪ και μερικές πτυχές της προσωπικής της ζωής που ήταν άγνωστες προς το κοινό (δείτε εδώ τι είπε).

Οι δηλώσεις την Δέσποινας Βανδή για τα κιλά της

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συνέντευξη με την Μαρία Μπακοδήμου για ένα αστείο περιστατικό με τον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και στον διατροφικό τρόπο ζωής που έχει πλέον.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δέσποινα Βανδή: «Είμαι σε φάση διατροφής και φτάνουμε στο Πάσχα και λέω “θα φάω, δε μπορώ άλλο ψάρι, σαλάτες κτλ». Περιμένω την Κυριακή του Πάσχα. Ο Βασίλης (φτιάχνει) αντικρυστό και όλα αυτά, εγώ δε θέλω τίποτα από όλα αυτά,… «θέλω μόνο πατάτες τηγανιτές» που είναι το αγαπημένο μου.»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Παίρνω ψωμί με φέτα και ένα μπωλ πατάτες τηγανιτές και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω κόσμο. Ήταν η Μαρία η Καβογιάννη. Δοκιμάζω το γλυκό και μετά από λίγο ζήτησα κι άλλες πατάτες. Η Μαρία με παρακολουθούσε και μετά από λίγο μου λέει, «Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ»»!

Η αγαπημένη και πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια, γεννήθηκε στη Γερμανία, μετά έζησε στον τόπο καταγωγής της στην Καβάλα και στη συνέχεια της πορείας της ξεκίνησε πολύ δειλά τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Ωστόσο, σε άλλη ερώτηση της παρουσιάστριας, σχετικά με τα παιδικά της χρόνια νιώθει συγκινημένη, καθώς μεγάλωσε σε μια πολύ αυστηρή και γενικότερα καταπιεσμένη οικογένεια, με αποτέλεσμα να μην έχει την προσωπικότητα, που βλέπουμε εμείς σήμερα.

Σταδιακά φυσικά και εξελίχθηκε αφού σήμερα αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριας, ωστόσο όταν πηγαίνει στην Καβάλα συγκινείται βαθιά, με αποτέλεσμα να βουρκώσει και στη συνέντευξη της στο Γειά σου, μιλώντας για την περιοχή (δείτε εδώ τη δουλειά που έκανε η μητέρα της).

«Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά. Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες, εδώ ήρθαμε για να χαλαρώσουμε», είπε η Δέσποινα Βανδή.