«Πολλά ακούγονται, εγώ δε συνέχισα...» - Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες

Πέρασε καλά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πολλά ακούγονται, εγώ δε συνέχισα...» - Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες

Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα τον τελευταίο καιρό, καθώς η μεταξύ της συνεργασία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητιέται σχετικά με το αν υπάρχει ανάμεσα τους κάποια κόντρα.

Ο ίδιοι δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση, ωστόσο η παρουσία τους στην εκπομπή Ελένη στο Mega παραξενεύει, καθώς ο Δημήτρης έλειψε για ένα διάστημα από το πάνελ, στη συνέχεια πήρε δική του στήλη και μετά αρχίσαμε να βλέπουμε μια αμηχανία ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα.

Μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram ήρθε σαν απάντηση σε όσα ακούγονταν, την ώρα που γνωστός παρουσιαστής κατηγόρησε τη Μενεγάκη για τηλεοπτικά καψόνια.

Στην τελευταία αυτή ατάκα στάθηκε και ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης, με τον Dj Valentino να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Open weekend σχετικά με τον χαρακτήρα της.

Οι δηλώσεις πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη για τη συμπεριφορά της

«Τη λατρεύω την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου, σαν να ήμουν σε κατασκήνωση. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω δει να γίνεται κάτι σαν επίθεση στον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι τυπικός στη δουλειά του, εργασιομανής, τρέχει όλη μέρα και είναι ένα πολύ ευδιάθετο καλό παιδί. Η επίθεση δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γίνεται.

Είναι λογικό σε μια καθημερινή εκπομπή να αλλάζεις στήλες και πρόσωπα και κάποια μέρες κάποιον να βγει πιο πολύ, κάποιος πιο λίγο ή καθόλου. Αυτό αλλάζει σύμφωνα με το τι θέλει ο θεατής. Είναι μέσα στο πρόγραμμα όποιος βρίσκεται σε μια εκπομπή κάποια στιγμή να βγει πιο πολύ και κάποια παραπάνω. Δε σημαίνει κάτι αυτό.

Εγώ δε συνέχισα στην Ελένη γιατί έκανα πολλά πράγματα μαζί. Δε συνέβη κάτι άλλο. Η Ελένη νομίζω είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα κάνει καψόνια. Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται. Εγώ αυτό που έζησα ήταν πολύ όμορφο και αγνό. Το έχω στο μυαλό μου πολύ όμορφα. Ήταν πολύ ωραία περίοδος και πολύ όμορφη συνεργασία. Ήταν όλα μέλι γάλα», είπε ο Βαλεντίνο.