«Κόντεψε να χάσει τη ζωή της! Περνούσε...» - Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για το πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά

«Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κόντεψε να χάσει τη ζωή της! Περνούσε...» - Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για το πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της. Η εν λόγω συνέντευξη δεν έχει σταματήσει να παίζεται και να σχολιάζεται στις εκπομπές (δείτε εδώ τι είπε σήμερα η Φαίη Σκορδά) αλλά φυσικά και στο Twitter (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου).

Για αυτό λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 28/11, η Μπέτυ Μαγγίρα θέλησε με την σειρά της να τοποθετηθεί στην συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στο Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκεκριμένα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έζησε τη Ρούλα Κορομηλά την εποχή που περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά.

Οι αποκαλύψεις της Μπέτυς Μαγγίρα για την Ρούλα Κορομηλά

«Η δουλειά, της έδινε και ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει. Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ και τι συνέβη με Μενεγάκη και Κορομηλά πριν βγουν στον αέρα).