Μέχρι και το δέντρο τους "φωνάζει" πολυτέλεια - Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς δεν συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους άσκοπα, αλλά αντιθέτως όταν το κάνουν είναι για καλό λόγο.

Πολλές φορές, για παράδειγμα, ο τραγουδιστής έχει μιλήσει για τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του η ηθοποιός και τον τρόπο που τον έχει επηρεάσει θετικά (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον αλκοολισμό και τον τρόπο που εκείνη τον έπεισε να σταματήσει τον εθισμό του), ενώ συχνά μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μοιράζονται στιγμές τους, οι οποίες κάνουν το κοινό να "λιώνει" (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους σε πολυτελές σκάφος στην Ιθάκη).

Αυτή τη φορά, κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα και η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται και το δέντρο, αλλά και η υπόλοιπη διακόσμηση.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου

Μπορεί το δέντρο να φαίνεται από μακριά, όμως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως είναι ψηλό, γεμάτο φωτάκια, πάνω στο οποίο το ζευγάρι έχει τοποθετήσει κόκκινα και χρυσά στολίδια, όπως και κορδέλες. Μάλιστα, έχουν κρεμάσει και στην πόρτα του σπιτιού τους ένα μεγάλο στεφάνι με μπάλες στις ίδιες αποχρώσεις, γεγονός που δημιουργεί μία εντελώς διαφορετική και πιο cozy ατμόσφαιρα.

Τόνια Σωτηροπούλου χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας δέντρο
Instagram / Τόνια Σωτηροπούλου

Σύμφωνα με την Real μάλιστα, οι δυο τους μετακόμισαν πρόσφατα σε αυτό το ολοκαίνουργιο σπίτι. Είναι και οι δύο χαρούμενοι για αυτή τη νέα αρχή, καθώς το σπίτι διαμορφώθηκε έτσι ώστε να τους εκφράζει και να τους βοηθά να μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Η μετακόμιση έγινε τον Ιούλιο, οπότε δεν έχουν καταφέρει ακόμα να «χορτάσουν» την καινούργια φωλιά τους. Αγαπιούνται πολύ και το εκδηλώνουν σε κάθε ευκαιρία. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν και ότι μαζί μπορούν να ζήσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.