Βάλια Χατζηθεοδώρου - Πέτρος Πυλαρινός: Κλασικό και διαχρονικό! Πώς στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του το ζευγάρι

Δείτε την φωτογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο τραγουδιστής των Alcatrash, ο οποίος καθημερινά μαζί με την μπάντα του διασκεδάζει το κοινό του Νίκου Μουτσινά, μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι στο κανάλι του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ γιατί απουσίαζε πριν από λίγες ημέρες), είναι σε σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία βρέθηκε για λίγο στον Τροχό της Τύχης, αλλά στη συνέχεια, έγινε το κορίτσι του The Voice (δείτε εδώ αν θα βρίσκεται και φέτος στον μουσικό διαγωνισμό).

Οι δυο τους είναι πάνω από δύο χρόνια μαζί και είναι τρελά ερωτευμένοι. Πολλές φορές δημοσιεύματα τους θέλουν στα χωρίσματα, όμως εκείνοι σε κάθε έξοδό τους επιβεβαιώνουν πως είναι καλύτερα από ποτέ. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι τους ρωτούν για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση ενός παιδιού (δείτε εδώ την απάντηση της παρουσιάστριας γι' αυτό).

Μπορεί πολλές φορές η δουλειά να τους μην τους επιτρέπει να βρίσκονται πολύ, ιδιαίτερα λόγω των συναυλιών του καλλιτέχνη, όμως προσπαθούν να κάνουν όσο περισσότερα πράγματα γίνεται μαζί, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα καθίσουν σπίτι μόνοι τους.

Μιας και αναφέρθηκε το σπίτι τους, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, αποφάσισαν και εκείνοι να στολίσουν και το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Είναι ψηλό και χιονισμένο και έχουν βάλει πάνω στολίδια χρυσά και κόκκινα, που είναι τα πιο κλασικά, αλλά διαχρονικά χρώματα για αυτή την περίοδο.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Πέτρου Πυλαρινού

«Ίσως βιαστήκαμε λιγάκι αλλά μας αρέσουν τα Χριστούγεννα. Σ' εμένα αρέσει να στολίζω το δέντρο και στο Skippy να το ρίχνει», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η ίδια.

Βάλια Χατζηθεοδώρου Πέτρος Πυλαρινός Χριστούγεννα
Instagram / Βάλια Χατζηθεοδώρου