Στην αγκαλιά του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Το μαγευτικό ταξίδι της Δούκισσας Νομικού στο Λονδίνο

Οικογενειακή απόδραση πριν τις γιορτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην αγκαλιά του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Το μαγευτικό ταξίδι της Δούκισσας Νομικού στο Λονδίνο

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού και η οικογένειά της να στόλισαν ένα φαντασμαγορικό δέντρο στο σπίτι τους (δείτε το εδώ), ωστόσο επέλεξαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι - αστραπή λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο υπέροχο Λονδίνο.

Οι μήνες που πέρασαν ήταν αρκετά έντονοι για την παρουσιάστρια λόγω της σύντομης πορείας της στο Πρωινό (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον), και τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να αφιερώσει περισσότερο από τον χρόνο της στην οικογένειά της.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλευρό των αγαπημένων της ανθρώπων και ο γιός της, της ετοίμασε για έκπληξη μία υπέροχη τούρτα (δείτε τη εδώ).

Το ταξίδι της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι, κατά το ταξίδι της στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σπάνια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Θεοδωρίδη καθώς και με τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Επιπλέον, η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά από τους πανέμορφους χριστουγεννιάτικους στολισμούς της πόλης, η οποία αποτελεί άλλωστε μία από τις πιο φημισμένες περιοχές για να περάσει κανείς τις γιορτές, καθώς και μπροστά από ιστορικά μνημεία. Άβαφη, με casual ρούχα και ένα πλατύ χαμόγελο, η Δούκισσα Νομικού απόλαυσε τον χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ πέρασε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

«Οι τελευταίες μέρες σε φωτογραφίες», αρκέστηκε να γράψει η Δούκισσα Νομικού και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν «βροχή».

Η ίδια έχει πλέον γυρίσει βέβαια από το ταξίδι της, ωστόσο οι μέρες που πέρασε στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά της ήταν χωρίς αμφιβολία ένα πολύ σημαντικό boost για τις γιορτές που έρχονται.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης
Δούκισσα Νομικού Λονδίνο
Δούκισσα Νομικού ταξίδι με οικογένεια
Δούκισσα Νομικού ταξίδι Αγγλία
Δούκισσα Νομικού ανάρτηση Instagram
Δούκισσα Νομικού παιδιά
Δούκισσα Νομικού Χριστούγεννα