«Ήταν σωματική βία και σεξουαλική...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Παυλίνας Βουλγαράκη για την κακοποιητική σχέση που είχε

«Μετά από αυτό συνέχισα να κάνω κακοποιητικές σχέσεις που δεν είχαν σωματική βία, αλλά ψυχική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν σωματική βία και σεξουαλική...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Παυλίνας Βουλγαράκη για την κακοποιητική σχέση που είχε

Στο podcast Mic2 στην πλατφόρμα του Streamee, και τη δημοσιογράφο, Μικαέλα Θεοφίλου, μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, η οποία της άλλαξε τη ζωή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξήγησε πώς κατάφερε να ξεφύγει από αυτή την τόσο άσχημη κατάσταση στην αρχή της καριέρας της καθώς και στις κακές σχέσεις που ακολούθησαν στη συνέχεια.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, που λίγο καιρό πριν είχε κόψε τα μαλλιά της επί σκηνής ως ένδειξη στήριξης στις γυναίκες στο Ιράν, αποκάλυψε το πρόσωπο που την είχε βοηθήσει τότε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση.

Τα συγκινητικά λόγια της Παυλίνας Βουλγαράκη

«Ήταν bullying ξεκάθαρα και κατά τα άλλα βίωσα ένα βαθύ σνομπισμό. Μεγάλος καλλιτέχνης έχει πει ότι θα της κάνω αυτήν την πρόταση, επειδή είναι ταλαντούχα, αλλά τι θα πει τώρα ο κόσμος; Έχει συμβεί αυτό. Αυτό το θεωρώ bullying, κατά τα άλλα δεν το έχω βιώσει.

Ήταν σωματική βία και σεξουαλική. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση. Δεν ήταν ακριβώς σχέση, ήταν αυτό που θέλεις να φύγεις από τη σχέση και με το που το καταλάβει ο άλλος, δεν μπορείς να φύγεις. Ήταν η προσπάθειά μου να λήξω μια επαφή, που δεν μου ταίριαξε και τελικά ο άλλος βγήκε εγκληματίας. Με βοήθησε μια κολλητή μου φίλη, που κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε στο πρόσωπό μου κάποια σημάδια και στα χέρια, που δεν έβγαζαν νόημα. Κατάλαβε ότι με έχει χάσει από το περιβάλλον της κάποιες εβδομάδες.

Παυλίνα Βουλγαράκη κακοποιητική σχέση

Κατάφερε κι εντόπισε που ήμουν εγώ με αυτόν τον τύπο κι ήρθε και μας βρήκε. Τον χειρίστηκε με έναν τρόπο, ώστε να με αφήσει να φύγω -με την έννοια ότι η κοπέλα χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις κι είσαι καλό παιδί- και το χειρίστηκε άψογα. Ειδικά για την ηλικία μας τότε, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πανέξυπνη. Με το που βρήκα την πρόσβαση και την επαφή με τον έξω κόσμο, εξαφανίστηκα και δεν με ξαναείδε ποτέ. Έχει προσπαθήσει, έχω κάνει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Απευθύνθηκα σε κάποιους ανθρώπους και με βοήθησαν.

Μετά από αυτό παρατήρησα ότι αφού τελείωσε αυτή η επαφή, συνέχισα να κάνω κακοποιητικές σχέσεις που δεν είχαν σωματική βία, αλλά ψυχική. Κι εγώ έλεγα, αφού δεν με χτυπά όπως άλλος, δεν είναι βία, καλά είναι. Δυσκολεύτηκα να διακρίνω το φάσμα της βίας», είπε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.