Άσχημο ατύχημα για την Μαρία Ιωαννίδου - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Έπεσε σε γκρεμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημο ατύχημα για την Μαρία Ιωαννίδου - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Η Μαρία Ιωαννίδου πέρασε πολλά στην ζωή της. Πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο ηθοποιός Βαγγέλης Σειληνός και δεύτερος σύζυγός της υπήρξε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής Φρέντυ Γερμανός με τον οποίο προσπάθησαν να κάνουν και παιδί αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια στο παρελθόν η εξωσωματική δεν πέτυχε (δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της).

Κατάφερε να χάσει μέσα σε λίγα χρόνια όλη της την περιουσία αλλά το χαμόγελό της δεν έφυγε ποτέ από το πρόσωπό της έως και σήμερα.

Η αγαπημένη χορεύτρια του ελληνικού κινηματογράφου το πρωί της Τρίτης 29/11 παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της βιβλίο αλλά και σε ένα ατύχημα που είχε εξαιτίας του σκύλου της.

Το ατύχημα της Μαρίας Ιωαννίδου

«Ελπίζω να πουλήσει! Είμαι φθηνή δεν είμαι ακριβή, οπότε αγοράστε με! Και ελπίζω επίσης όπως μου είπαν να γίνει και σήριαλ. Το συζητάμε! Είμαι νεότερη από ότι λέει το google, οπότε αν πάει καλά αυτό θα γράψω και δεύτερο!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που της συνέβη για πρώτη φορά: « Έχω ένα πρόβλημα μικρό. Με έριξε ο σκύλος μου κάτω σε ένα γκρεμό και χτύπησα τα γόνατά μου. Δεν μπορώ να χορέψω πια, οι τετρακέφαλοι πάθανε ζημιά, πρέπει να γίνω καλά».

Υπενθυμίζουμε πως μεταξύ άλλων έχει αποκαλύψει πως έπεσε θύμα βιασμού στο παρελθόν. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέφερε πως σε νεαρή ηλικία την παρενόχλησε άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον.

«Είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε. Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι.

Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε. Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου»