«Πολύ καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης που...» - Το ξεκαθάρισμα της Νικολέτας Βλαβιανού παρά τα όσα ακούγονται

Όλα όσα είπε η ηθοποιός

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πολύ καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης που...» - Το ξεκαθάρισμα της Νικολέτας Βλαβιανού παρά τα όσα ακούγονται

Το πρωί της Τρίτης (29/11) στην πρωινή εκπομπή της Ελεωνόρα Μελέτη στο Mega, υπόθηκαν οι δηλώσεις της Νικολέτας Βλαβιανού. Η ηθοποιός της θεατρικής παράστασης DogVille, που παίζεται στο «Νέος Ακάδημος» μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα), αλλά αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Η Νικολέτα Βλαβιανού στο παρελθόν είχε ξανα μιλήσει στο Mega Καλημέρα για τις απόψεις της (δείτε εδώ τι είχε πεί)σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη με τον οποίο έχουν συμπρωταγωνιστήσει μαζί στο επιτυχημένο σήριαλ του MEGA, «Πολυκατοικία». και τα όσα ακούγονται για αυτόν.

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Βλαβιανού

Η ηθοποιός, Νικολέτα Βλαβιανού έκανε λόγο στον τηλεοπτικό φακό του Mega Καλημέρα, για τα όσα ακούγονται για τον Γιώργο Κιμούλη και ξεκαθάρισε πως θεωρεί σωστή την κίνηση του να επανέλθει επαγγελματικά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Πολύ καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και επιστρέφει στο θέατρο, γιατί μας λείπει πολύ. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί του ελληνικού θεάτρου, έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές με τον Γιώργο» δηλώνει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Τα πράγματα προχωράνε, καθένας παίρνει τα μαθήματα που πρέπει να πάρει, αυτοί που είναι να πάνε εκεί που είναι να πάνε και η ζωή θα συνεχιστεί».

Ποια είναι η σχέση που διατηρεί με τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του; «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παύλο Χαϊκάλη» τονίζει η Νικολέτα Βλαβιανού.

Για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη είχε κάνει δηλώσεις στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 2/3 η Νικολέτα Βλαβιανού. Ο ηθοποιός μάλιστα, να υπενθιμίσουμε ότι είχε καταθέσει αγωγή και κατά του ΣΕΗ, με την οποία ζητούσε 1 εκατομμύριο ευρώ, και με τη σειρά του, η Ένωση Ηθοποιών εισηγήθηκε την οριστική διαγραφή του από αυτό.

«Κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να αποδείξει την αθωότητά του. Όσον αφορά την υπόθεση με το ΚΘΒΕ έχει πάρα μια παράξενη τροπή η ιστορία. Εγώ από την αρχή δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό, ούτε με το ότι κόβονται τα σίριαλ ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί. Από τη στιγμή που έχει ένα συμβόλαιο που τρέχει και από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί κάτι, θα πρέπει να τον αποζημιώσεις τουλάχιστον, γιατί και αυτός έχει κανονίσει τη ζωή του. Στο τέλος διαμορφώνεται μια πολιτιστική δικτατορία με έναν τρόπο.

Μου λείπει ο Γιώργος Κιμούλης από το θέατρο και στο θέατρο λείπει πολύ, είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, είναι φαινόμενο.

Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και φλογερός και από την άλλη πλευρά έχω πει ότι δεν υπάρχει μέτρο στο τι πειράζει και τι ενοχλεί τον άλλον».