«Έγινε ένα συμβάν... » - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έγινε ένα συμβάν... » - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Μια ανήσυχη περιπέτεια πέρασαν χθες 28/11 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη τους, καθώς η μικρή Μελίτα βρέθηκε στο νοσοκομείο μιας και έπρεπε να πραγματοποιήσει μια σειρά από εξετάσεις που ήταν απαραίτητο να κάνει.

Η αποκάλυψη έγινε από την τραγουδίστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την κόρη της να κάνει εξετάσεις (δείτε εδώ την φωτογραφία).

«Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι», έγραψε λίγο αργότερα η Ελένη Χατζίδου στα social media.

Η ίδια βέβαια δεν προχώρησε σε νεότερα για την υγεία της μικρής, κάτι που έκανε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν και να της στέλνουν συνεχώς μηνύματα.

Για αυτό λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου, το πρωί της Τετάρτης 29/11 και συγκεκριμένα κατά την έναρξη της σημερινής 29/11 εκπομπής Breakfast at star που παρουσιάζει με τον σύζυγό της στο STAR, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την υγεία της μικρής.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την υγεία της κόρης της, Μελίτας

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη», δήλωσε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Όταν έχει να κάνει με το παιδί, δεν θέλει πανικό. Απευθυνόμαστε στον γιατρό», είπε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.