«Είχα καεί σε όλη την αριστερή πλευρά και...» - Η αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού για το τροχαίο που είχε πριν χρόνια

Ο λόγος που δεν το αποκάλυψε νωρίτερα ήταν η γιαγιά της

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είχα καεί σε όλη την αριστερή πλευρά και...» - Η αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού για το τροχαίο που είχε πριν χρόνια

Η Νάνσυ Παραδεισανού μαζί με την μητέρα της μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα του Happy Day στο κανάλι του Alpha, το πρωί της Τρίτης (29/11) για το τροχαίο που είχε στο παρελθόν, όταν ήταν μόνο 18 χρονών.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα είχε αποκαλύψει κάποια πράγματα για την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη( δείτε εδώ τι είπε) αναφέρθηκε επίσης και στον λόγο για τον οποίο δεν είχε αποκαλύψει νωρίτερα το ατύχημα της.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Παραδεισανού

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου στην μητέρα της Νάνσυς Παραδεσανού εάν την έχει τρομάξει, η ίδια αποκάλυψε το περιστατικό με το τροχαίοατύχημα που είχε η κόρη της, στα 18 της χρόνια με ένα μηχανάκι.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι. Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά» αποκαλύπτει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα» περιγράφει η δημοσιογράφος και τονίζει ότι δεν το ανέφερε ποτέ στη γιαγιά της, που έχει φύγει πια από τη ζωή, για να μην την ανησυχήσει.

Επιπλέον, στην συνέντευξη μητέρας-κόρης δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην στήριξη της οικογένειας της παρουσιάστριας στα πρώτα της βήματα, παρά την επιθυμία του πατέρα της να ακολουθήσει τον χώρο της διδασκαλίας.

«Επειδή ήξερα ότι η Νάνσυ κατέβαινε στην Αθήνα για καλό σκοπό και για την πρόοδό της, προφανώς δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Και μάλιστα κατεβήκαμε μαζί, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ήμασταν και τυχερές, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα βενζινάδικα. Κουβαλούσαμε τα μπιτόνια στο αυτοκίνητο», δηλώνει η μητέρα της δημοσιογράφου με τη Νάνσυ να συγκινείται: «Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δεν είχα κατέβει για πάντα. Είχα κατέβει για τρεις μήνες. Ήρθα για ένα Σαββατοκύριακο με τη μαμά μου και μετά αυτή έφυγε και έλεγα πώς με άφησε», είπε δακρυσμένη η Παραδεισανού.

«Ο μπαμπάς μου επέμενε να γίνω δασκάλα κι εκεί είχαμε τους ομηρικούς καβγάδες» ανέφερε ακόμη η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη μητέρα της να επισημαίνει ότι δεν ενθουσιάστηκε όταν της ανακοίνωσε η κόρη της ότι θα συμμετάσχει στο J2US. «Σεβαστή η άποψη της επιτροπής αλλά της είχα πει ότι ορισμένοι κάνουν καριέρα στην πλάτη της» τονίζει η κυρία Λολίδου.