Επισκέφθηκε τον γιο της η Τατιάνα Στεφανίδου - Βίντεο από την βόλτα τους στο στολισμένο Λονδίνο

«Στιγμές απέραντης ευτυχίας αγκαλιά με το ξενιτεμένο μου αγόρι!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επισκέφθηκε τον γιο της η Τατιάνα Στεφανίδου - Βίντεο από την βόλτα τους στο στολισμένο Λονδίνο

Μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την εκπομπή της στον ALPHA, T-live (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, μιας και είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά της.

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει φυσικά στον γιο της, Νικόλα, ο οποίος μένει μόνιμα στο Λονδίνο, μιας και εκεί ζει και σπουδάζει (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι που μένει), ενώ η άλλη τους κόρη, Λυδία, βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για σπουδές, για αυτό και η παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ για να τη βοηθήσει με το νέο της σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

«Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!», είχε πει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου για τα παιδιά της.

Το βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου με τον γιο της από το ταξίδι της στο Λονδίνο

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια πραγματοποίησε ένα ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο για χάρη του 23χρονου γιου της (δείτε εδώ ποια είναι η περουβιανή καλλονή σύντροφός του), με τον οποίο απόλαυσαν την όμορφη πόλη, η οποία έχει στολιστεί για τα Χριστουγέννα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κοινό τους βίντεο, όπου βλέπουμε μαμά και γιο να κάνουν βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου.

«Στιγμές απέραντης ευτυχίας αγκαλιά με το ξενιτεμένο μου αγόρι!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Τατιάνα Στεφανίδου.