«Αφήστε τον, δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Νίκο» - Εκνευρισμένη η Καινούργιου με τα δημοσιεύματα για τον Μουτσινά

Μίλησε βιωματικά η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αφήστε τον, δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Νίκο» - Εκνευρισμένη η Καινούργιου με τα δημοσιεύματα για τον Μουτσινά

Το όνομα του Νίκου Μουτσινά ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται φέτος και πολλά στόματα λένε, πως το Καλό μεσημεράκι δε θα ανανεωθεί για του χρόνου.

Μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή τον βλέπουμε να απασχολεί σχετικά με το αν μένει ή φεύγει από τον σταθμό, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης και η απήχηση από την αρχή της σεζόν είναι πεσμένη (δείτε εδώ το αυτρολάρισμα του για τα νούμερα).

Ο ίδιος είναι ειλικρινής μιας και αντιλαμβάνεται, πως το κοινό ίσως και να έχει κουραστεί και έτσι μέσα από δηλώσεις, που έκανε απάντησε στο αν θα κάνει βραδινή εκπομπή και ό,τι άλλο γράφεται (δείτε εδώ τι θα κάνει η Ματίνα Νικολάου του χρόνου).

«Όταν θα συμβεί κάτι, θα το πω. Για να μην συζητάω κάτι σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Έτσι κι αλλιώς είναι και πολύ νωρίς και λέω χαζά. Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου με συζητάνε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα για το βραδινό show, γιατί δεν έχει γίνει κάτι»., ανέφερε ο Μουτσινάς.

Μπορεί οι απαντήσεις του να ήταν ξεκάθαρες, πως δηλαδή δε ξέρει ακόμα που θα κλίσει οτιδήποτε και έτσι η πρώην συνεργάτιδα και καλή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου έκανε την Τρίτη 29/11 μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha μια έντονη δήλωση για όσους ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά

«Είναι άχαρο, άκομψο...γενικότερα δεν είναι ωραίο να ακούγεται ότι ξαφνικά θα πας εκεί, σε μία ζώνη, που είναι κάποιος άλλος. Δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Νίκο, δεν έχει να κάνει με τον Νίκο. Δε φταίει ο Νίκος...έχει να κάνει με το κανάλι και την επικαιρότητα, περιμένετε να τελειώσει και θα πάρει την καλύτερη απόφαση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.