Γιώργος Μαυρίδης: «Πριν το Asia Express είχαμε κάνει πρόταση στο OPEN για...» - Η αποκάλυψη για την Κρίστη Καθάργια

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: «Πριν το Asia Express είχαμε κάνει πρόταση στο OPEN για...» - Η αποκάλυψη για την Κρίστη Καθάργια

Το πρωί της Τρίτης (29/11) μια συνέντευξη από κοινού έδωσαν οι Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια στην πρωινή εκπομπή του «Breakfast@Star». Το ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στην γνωριμία τους, την πρόταση γάμου στην παραλία, την εμπειρία τους από τη μακρινή Ασία που σε ένα επεισόδιο είχαν τσακωθεί πολυ άσχημα (δείτε εδώ τον λόγο) αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια.

Ο πρώην παίκτης του Asia Express αποκάλυψε λεπτομέρειες - στην εκπομπή του «Open Weekend» το πρωί του Σαββάτου 26/11 - από την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με την Χριστίνα Κολέτσα που την βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια να "πλακώνεται" με τον Γιάννη Αϊβάζη (δείτε εδώ τον λόγο), μετά τα όσα συνέβησαν πριν χρόνια στο Nomads.

«Όταν βγήκαμε από το Nomads, που ήταν πάρα πολύ επεισοδιακό, το μοναδικό πλάσμα που πήρε το αεροπλάνο, κατέβηκε Θεσσαλονίκη, ήρθε στο μαγαζί μου, με βρήκε και μου είπε συγγνώμη, ήταν η Κολέτσα. Μόνο αυτό έχω να σου πω» αποκαλύπτει ο Γιώργος Μαυρίδης και προσθέτει: «Πιο παντελόνια κι απ’ τους άντρες. Εμένα από τότε η Κολέτσα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ήταν ένα κίνητρο να την έχω στην καρδιά μου, να την κάνω φίλη μου, να τη γνωρίσω στη γυναίκα μου».

«Η Κολετσάρα είναι το πιο αντράκι. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη. Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση» σημειώνει ο tattoo artist για την τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Asia Express, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν και πως κατά τη διάρκεια του show η σχέση του με την Κρίστυ Καθάργια δοκιμάστηκε λόγω των εντάσεων και της συναισθηματικής φόρτισης.

Όλα όσα είπαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από την τοξοβολία που έκαναν με την δημοσιογράφο της εκπομπής, αποκάλυψαν διάφορα για την απο κοινού ζωή τους, αλλά και για την πρόταση που είχαν κάνει στο κανάλι του Open.

Πιο συγκεκριμένα, είπαν: «Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών» παραδέχεται ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστυ Καθάργια και τονίζει: «Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης».

«Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει» εξομολογείται η Κρίστυ Καθάργια για την πρώτη τους γνωριμία. «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία και μου έχει φέρει το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro» αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει ότι είναι σε συζητήσεις να κάνει έναν δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Into the Skin» και πως πριν συμφωνήσουν για το «Asia Express», είχαν κάνει πρόταση στο ΟΡΕΝ να παρουσιάσει η Κρίστυ εκπομπή ψυχολογίας σε παραγωγή του ίδιου.