Δεν έχει αφήσει γωνία του σπιτιού της χωρίς στολίδι - Ο εντυπωσιακός στολισμός στην βεράντα της Δανάης Μπάρκα για τα Χριστούγεννα

Έχει βάλει φωτάκια παντού!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ και η Δανάη Μπάρκα, όπως και πολλοί ακόμη διάσημοι το γνωρίζουν και έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τις γιορτές. Το στούντιο της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, στολίστηκε (δείτε το εδώ), όμως έπρεπε να διακοσμηθεί κατάλληλα και το σπίτι της, ώστε κάθε φορά που μπαίνει μέσα μετά τη δουλειά και τις εξόδους της, να γυρνάει σε έναν χώρο ζεστό και ευχάριστο.

Έτσι, λοιπόν, μάζεψε τους φίλους και την οικογένειά της, κατέβασε όλα τα στολίδια, το δέντρο και τα λαμπάκια που είχε και ξεκίνησαν όλοι μαζί να δημιουργούν μία χριστουγεννιάτικη όαση στο διαμέρισμά της. Πέρα από το δέντρο, ωστόσο, το οποίο είναι πολύ ψηλό και είναι γεμάτο με κόκκινες και χρυσές μπάλες, η παρουσιάστρια και ηθοποιός στόλισε και κάθε άλλη γωνία που είχε μείνει άδεια.

Όπως φαίνεται μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, τοποθέτησε λαμπάκια στην εντυπωσιακή γυάλινη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο της κατοικίας της, ενώ δεν στάθηκε απλά στο να ομορφύνει μόνο το εσωτερικό, αλλά προχώρησε και προς τα έξω, στην βεράντα της συγκεκριμένα, όπου σε κάθε γλάστρα και φυτό που είχε τοποθέτησε από ένα χρυσό αστέρι για να δείχνουν όλα το ίδιο γιορτινά.

Πρόκειται για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου και είναι λογικό να επικρατεί όλος αυτός ο ενθουσιασμός. Άλλωστε, η Δανάη Μπάρκα είναι εκ φύσεως ένας άνθρωπος χαρούμενος, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν θα ήταν δυνατό να μη συμβεί όλο αυτό που παρουσίασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο προφίλ της.

Ο στολισμός της Δανάης Μπάρκα για τα Χριστούγεννα σε όλο το σπίτι της