Δεν είδε τον φακό που τον τραβούσε - Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πάνου Βλάχου μετά τον χωρισμό με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας (δείτε εδώ τι τους πρόδωσε), αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δίνοντας ένα τέλος στην υπέροχη σχέση τους.

Ο ηθοποιός γενικότερα αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, καθώς προτιμά να προβάλλεται μόνο μέσα από τη δουλειά του.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη προσωπική μου ζωή. Είναι μια αρχή που έχω κρατήσει από την αρχή της καριέρας μου. Δεν αφορά κανέναν και θέλω να παραμείνει και σαν σήμερα σε έναν κόσμο που ζούμε, στον οποίο έχω πράγματα να πω. Θα ήταν πολύ θλιβερό για εμένα να είναι η ταυτότητα μου η προσωπική μου ζωή. Επειδή αυτό γίνεται κατά κόρον, ας αφήσετε εμένα έξω από αυτό.

Επειδή με στεναχωρούσε τόσα χρόνια και επειδή κάνω τόσα πράγματα, σκεφτόμουν "μα, δεν είναι αρκετά τόσα πράγματα που κάνω, δεν σας είναι αρκετό;". Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον; Επειδή κάποιος άνθρωπος βγάζει εύκολα χρήματα προβάλλοντας την προσωπική του ζωή, απλά θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζω σε έναν ρομαντικό κόσμο που θα σας αφορώ ως άνθρωπος και λιγότερο από ότι ως καλλιτέχνης», δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για την προσωπική του ζωή.

Μόνος στην Γλυφάδα ο Πάνος Βλάχος

Μπορεί πριν από λίγο καιρό οι πηγές του Vanda's Blog να τον είχαν εντοπίσει με εντυπωσιακή ηθοποιό στο πλευρό του (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ), ωστόσο τη Δευτέρα (28/11), ο Πάνος Βλάχος κυκλοφορούσε μόνος στην Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον εντόπισε στα Νότια Προάστια με τη μηχανή του, ωστόσο εκείνος δεν παρατήρησε τις κάμερες που ήταν για ακόμη μία φορά στραμμένες πάνω του. Με ένα casual ντύσιμο, ο ηθοποιός ανέβηκε στη μηχανή του και δεν έδωσε καμία σημασία στους φωτογράφους που περίμεναν κάποια κίνησή του.

Πάνος Βλάχος χωρισμός
Πάνος Βλάχος Γλυφάδα