Πάνος Βλάχος - αποκλειστικό: Με ηθοποιό από τον Παράδεισο των Κυριών για καφέ στο Περιστέρι

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τι σας έχω, τι σας έχω για ακόμα μια φορά στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Σούπερ αποκλειστικό για τον πλέον ελεύθερο και αγαπημένο ηθοποιό Πάνο Βλάχο. Ο Πάνος, κοντά μια δεκαετία διατηρούσε δεσμό με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και μάλιστα οι δυο τους είχαν πάει Αμερική να βρουν την τύχη τους. Πλέον, όμως, φαίνεται πως δεν είναι μαζί και παρά το γεγονός πως κανείς από τους δυο ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες, κάποιες φωτογραφίες έδειξαν την αλήθεια (δείτε τις εδώ).

Η ηθοποιός, μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε πρωινές εκπομπές τον τελευταίο καιρό συνοδεύεται από έναν άλλον άντρα (δείτε εδώ λεπτομέρειες) αλλά σίγουρα δεν είναι η Ιωάννα το θέμα μας! Οι πληροφορίες του Vanda's blog αφορούν τον Πάνο Βλάχο και μόνο.

Που ήταν ο Πάνος Βλάχος στις 8 Οκτωβρίου και με ποιον

Άνθρωπος που βρέθηκε στο ίδιο σημείο, σε γνωστή καφετέρια στο Περιστέρι δηλαδή, με τον Πάνο Βλάχο, αποκάλυψε στο Vanda's blog πως ο ηθοποιός συνοδευόταν από μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, επίσης ηθοποιό στο επάγγελμα. Τώρα μάλιστα πρωταγωνιστεί και στον Παράδεισο των Κυριών, τη νέα σειρά του ALPHA.

Οι δυο τους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έφτασαν μαζί και έφυγαν μαζί από το μαγαζί. Ο Πάνος κρατούσε και το κράνος στα χέρια του από τη μηχανή του. Γευμάτισαν, ήπιαν καφέ και αποχώρησαν για άγνωστο - σε εμάς - προορισμό.

Αν αναρωτιέστε δεν υπήρξε κάποια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά σίγουρα φάνηκε σε όλους - αφού δεν προσπάθησαν να κρύψουν αλλά ούτε και να αναδείξουν την παρουσία τους στο μαγαζί - πως έχουν φοβερή χημεία!