Με νέο συνοδό στο πλευρό της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός της από τον Πάνο Βλάχο

Οριστικό τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP
Φωτογραφία αρχείου NDP

Χώρισαν οριστικά ο Πάνος Βλάχος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ ταιριαστό και πολλοί θεωρούσαν πως η σχέση τους θα καταλήξει στο γάμο καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Ο χωρισμός τους ωστόσο, επιβεβαιώθηκε μετά από πολλές φήμες που κυκλοφορούσαν, μέσα από την εκπομπή Happy Day και δια στόματος Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την προβολή των δηλώσεων της και την αναφορά της στον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, την ηθοποιό την έχουν δει στο δρόμο με άνδρα στο πλευρό της.

Παρασκήνιο του χωρισμού Τρινταφυλλίδου - Βλάχου

«Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι φωτογραφίες που είχαν προδώσει το χωρισμό τους

Δεν ήταν πότε μα ποτέ από τα ζευγάρια που "φώναζαν" την σχέση τους μπροστά στις κάμερες ή μέσω των social media. Από το 2009 ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πορεύονται μαζί στην ζωή και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έφυγαν από την Ελλάδα, χτίζοντας μια καριέρα στην Αμερική.

Τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μάλλον... χώρια! Η αλήθεια είναι πως φήμες διαδίδονταν εδώ και καιρό στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά... κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει και δικαίως αφού ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια! Κοινές εμφανίσεις, όμως, τον τελευταίο χρόνο δεν είχαμε, κοινές αναρτήσεις επίσης... Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που - μάλλον - έδειξαν το ολοφάνερο: Ο Πάνος Βλάχος είναι ξανά μόνος.

Πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Φωτεινής Αθερίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της) με λίγους και καλούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ηθοποιός αλλά... ασυνόδευτος!

Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χωρισμός