«Ένιωθα θάνατο παντού» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της

«Βούλιαξα πολύ άσχημα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένιωθα θάνατο παντού» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της

Η Ελένη Ράντου είναι μία ηθοποιός, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να "ανοιχτεί" όλο και περισσότερο σε αυτό μέσα από τις συνεντεύξεις που παραχωρεί σε διάφορες εκπομπές.

Τις προάλλες αποκάλυψε δημόσια πως γνωστός παραγωγός την απείλησε για να μη χάσει τη θέση της, όμως την Τρίτη 29/11 βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4 και μίλησε για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Πρόκειται για την εποχή της καραντίνας, η οποία ήταν πολύ άσχημη για εκείνη, καθώς πολλά οικεία της πρόσωπα έφυγαν από τη ζωή και αυτό την "τσάκισε" ψυχολογικά. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, μάλιστα, από την ημέρα που έχασε έναν αγαπημένο της συνάδελφο από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε εδώ ποιον).

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της

«Πέρυσι δεν πήγα πουθενά, κλείστηκα. Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Μου φαινόταν τόσο ψέμα όλο αυτό, δεν μπορώ το παραμύθι. Όταν κάτι με ζορίζει, με ζορίζει. Δεν μπορώ να προσποιηθώ. Το σίριαλ εδώ στην ΕΡΤ είχε γυριστεί από πριν, μετά κλείστηκα πολύ και κάποια στιγμή έκανα ένα μπραφ και είπε ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω. Κι έγραψα αυτή την παράσταση μέσα στην καραντίνα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Ένιωθα θάνατο παντού, και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, σε εφτά κηδείες πήγα. Από διάφορους λόγους, όχι μόνο από κορωνοϊό. Βούλιαξα, βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη».