«Με την Καίτη Γαρμπή...» - Η Άντζελα Δημητρίου "έσπασε" τη σιωπή της για την κόντρα της με την κριτή του J2US

Ποιες είναι οι σχέσεις τους πλέον;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με την Καίτη Γαρμπή...» - Η Άντζελα Δημητρίου

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου κατά την έξοδό της στην πρεμιέρα του μιούζικαλ με τίτλο "Γειά" και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στο πλατό το πρωί της Τρίτης 29/11. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στο Just The 2 of Us, αλλά και για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για την Καίτη Γαρμπή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους (δείτε εδώ την απάντηση της Καίτης Γαρμπή) και ποια είναι η σχέση τους μετά από εκείνο το βράδυ στο στούντιο του ALPHA (δείτε εδώ τι συνέβη).

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την κόντρα της με την Καίτη Γαρμπή

«Δεν ξέρω ακόμα αν κάποιος δίσκος μου θα γινόταν μιούζικαλ, κάτι φτιάχνω, αλλά δεν μπορώ να το πω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή. Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Και είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη».

Σχετικά με το αν την φλερτάρουν οι άνδρες στα social media, απάντησε: «Ναι με φλερτάρουν σαν ωραία γυναίκα που είμαι…».