Γιώτα Ιωαννίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της με τον Snik

Δεν φαίνεται πολύ στεναχωρημένη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώτα Ιωαννίδου / Snik
Instagram / Γιώτα Ιωαννίδου / Snik

Ο διάσημος τράπερ Snik λίγο μόλις διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνώρισε μία νεαρή κοπέλα, την Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία του "έκλεψε" την καρδιά. Φυσικά, και εκείνος δεν πέρασε απαρατήρητος από μπροστά της και έτσι ξεκίνησε μία πολύ όμορφη σχέση.

Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή άρχισαν να μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την κοινή τους καθημερινότητα στα social media, καθώς διαθέτουν δύο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram που μετρούν πολλούς followers, ενώ δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να αρχίσουν και τα ταξίδια.

Το καλοκαίρι τους το πέρασαν μαζί στην Σαντορίνη (δείτε εδώ το χλιδάτο δωμάτιό τους με το μεγάλο τζάκι), ενώ αργότερα ήρθε και το ταξίδι τους στις εξωτικές Μαλδίβες, όπου έκαναν βόλτες με το τζετ σκι στα κύματα. Φήμες, μάλιστα, τους ήθελαν να ετοιμάζονται για γάμο, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν δώσει δείγματα για τα σύννεφα στην σχέση τους, όμως το τελευταίο διάστημα δεν αναρτούσαν συχνά κοινές φωτογραφίες τους. Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει μιλήσει δημόσια για την κατάληξή τους, αλλά το μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ αφού έγινε γνωστή η είδηση.

Η πρώτη αντίδραση της Γιώτας Ιωαννίδου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Snik

Ο τράπερ, από την άλλη πλευρά, ήταν γνωστό πως παρόλο που τον ακολουθούν πάνω από 400 χιλιάδες άτομα στο instagram, εκείνος δεν ακολουθούσε ούτε έναν!

Μέχρι πριν μερικές ώρες, που αυτό άλλαξε μιας και είδαμε τον αριθμό να αλλάζει από 0 σε 1! Και ποιο είναι αυτό το 1; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκεται σε σχέση ξανά με τον πρώην σύζυγό της και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media) και μάλιστα την είχε κάνει ο ίδιος unfollow πριν λίγο καιρό.

Το follow του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου