Μάνος Παπαγιάννης: Γενέθλια στο πλευρό των παιδιών του - Χαρές στην οικογένειά του

Οι τρυφερές ευχές που δέχθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες μέρες μετά το πόρισμα της δίκης του με τη Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του όσα έγιναν και να αξιοποιήσει τον χρόνο του με τα αγαπημένα του πρόσωπα, δηλαδή με την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός έκλεισε τα 45 του και έτσι, μετά τις ευχές της αγαπημένης του συζύγου (δείτε εδώ την ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη), ο Μάνος Παπαγιάννης πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα μαζί με τα δύο παιδιά του.

Οι φωτογραφίες του Μάνου Παπαγιάννη με τα παιδιά του για τα γενέθλιά του

Ο Μάνος Παπαγιάννης, πόζαρε με την τούρτα του στο σαλόνι του σπιτιού του και δίπλα του είχε τον γιό του και την κόρη του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!!!!!!! 45 λοιπόν ….», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μάνος Παπαγιάννης παιδιά
Μάνος Παπαγιάννης γενέθλια

Μπορεί ωστόσο αυτή τη στιγμή να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του, ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης έχει ακόμα μπροστά του πολύ δρόμο στην υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου.

«Μου κάνει εντύπωση που η άλλη μεριά πανηγυρίζει στο ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος που στη δίκη είχαμε μια αξιοπρέπεια, η άλλη πλευρά έλεγε όλο ψέματα. Παίξαμε μπαλάρα και φάγαμε ένα γκολ από γκέλα.

Αν βγω αθώος ο εισαγγελέας περιμένει να βγει δικάσιμος για ψευδορκία. Θα με πληρώνουν μια ζωή. Δεν θα το αφήσω. Έχω καταστραφεί. Η Σοφία αυτό που μου υποσχέθηκε το έκανε. Με το θέατρο είμαι ερωτευμένος, με τους ανθρώπους του κάνω εμετό. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καμία επαγγελματική πρόταση εξαιτίας αυτής της υπόθεσης. Μου το έχουν πει γνωστοί.

Έχω υποστεί τεράστια καταστροφή στα όνειρά μου. Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να είναι καλά τα παιδάκια μου, να τελειώσει αυτά τα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα.

Εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου να σε πυροβολούν όλοι λες και είσαι εγκληματίας», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό.