«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τη ζωή του μετά το μοιραίο τροχαίο του Παντελή

«Δεν πολύ-ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τη ζωή του μετά το μοιραίο τροχαίο του Παντελή

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης το πρωί της Τετάρτης 30/11 και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στον τρόπο που η μουσική μπήκε στη ζωή του, αλλά και στο πως καταφέρνει να συνεχίζει και να προχωρά μπροστά αφού έχασε τον αδερφό του, Παντελή (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το δικαστήριο για το τροχαίο).

Έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση) και η εικόνα του διαλυμένου αμαξιού του στην παραλιακή δεν έχει φύγει από το μυαλό κανενός, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του Mad Clip, ο οποίος παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με τον τρόπο που "χάθηκε" και ο διάσημος τραγουδιστής.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο νεαρός αποκάλυψε τι ρόλο έπαιξε ο ίδιος σχετικά με την αγάπη του για το τραγούδι, διότι δεν του άρεσε πάντα να τραγουδά, αλλά επιθυμούσε να παίζει μόνο κιθάρα.

Πως είναι η ζωή του Κωνσταντίνου Παντελίδη μετά τον χαμό του αδερφού του, Παντελή

«Εννοείται πως με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου. Από μικρός μου άρεσε η κιθάρα πολύ και με έγραψαν οι γονείς μου ωδείο από 7-8 χρονών και άρχισα να μαθαίνω κιθάρα. Ως στόχο και σαν όνειρο είχα να μπω στην ορχήστρα του Παντελή. Και όσο μεγάλωνα, χωρίς να το επιδιώξω αγάπησα και το τραγούδι μαζί με την κιθάρα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνω αυτό που αγαπάω και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτό. Δηλαδή, θα δουλέψω θα προσπαθήσω να γίνομαι κάθε μέρα ολοένα και καλύτερος και όπου βγει. Έτσι το σκέφτηκα. Αν δεν έκανα κάτι καλά, δεν θα με σύγκριναν με τον Παντελή που ήταν ο νούμερο ένα τραγουδιστής στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι θα πει ο κόσμος. Εγώ κάνω αυτό που αγαπάω, όπως είπα και πριν, χωρίς ταβάνι και όπου βγει».

Όσον αφορά τη ζωή της οικογένειάς του μετά από εκείνο το μοιραίο δυστύχημα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ πιο επιφυλακτικοί. Προσοχή σε όλους τους τομείς. Κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο, γι' αυτό και είναι και συνέχεια μαζί μου. Δηλαδή, οι γονείς μου έρχονται συνέχεια στην Αθήνα που είναι και δίπλα και μπορούν και ο αδερφός μου παντού όπου πάω».

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει. Ποτέ. Είναι καθημερινά μέσα στο σπίτι μας, τον ακούμε όλη μέρα στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα γι' αυτόν. Δεν πολύ-ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Για εμάς είναι σαν χθες αυτό που έγινε», κατέληξε έπειτα.