GNTM 5: «Με τα περισσότερα κορίτσια στο σπίτι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γρηγοριάνας Πλυτά μετά την αποχώρησή της

Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με την Αλεξία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Με τα περισσότερα κορίτσια στο σπίτι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γρηγοριάνας Πλυτά μετά την αποχώρησή της

Στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star παραχώρησε συνέντευξη η Γρηγοριάνα Πλυτά, το κορίτσι που αποχώρησε από το GNTM 5 το βράδυ της Τρίτης 29/11 (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο), η οποία έχει χαρίσει πολλές έντονες στιγμές στο παιχνίδι με τις επικές ατάκες που "πετούσε" (δείτε εδώ ποια θα μέινει στην ιστορία του σόου).

Κανείς δεν περίμενε πως θα έφτασε σε αυτή τη θέση, αφού στα προηγούμενα σετ άκουγε πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή και η ίδια έδειχνε πως θα έκανε τα πάντα για να μπορέσει να φτάσει στην κορυφή. Δυστυχώς, όμως, δεν θα μπορέσει να το κάνει, εκτός και αν την ξαναδούμε στις επιστροφές.

Το μοντέλο, λοιπόν, πέρα από την εμπειρία της γενικότερα στο ριάλιτι, αναφέρθηκε και στις κόντρες που είχαν δημιουργηθεί στη βίλα με τα κορίτσια και επικεντρώθηκε σε αυτή με την Αλεξία, με την οποία τσακωνόντουσαν συχνά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Γρηγοριάνας Πλυτά μετά την αποχώρηση από το GNTM 5

«Στο σετ δεν το είχα νιώσει ότι ίσως δεν τα πήγα πολύ καλά και ότι ίσως κινδυνεύει η θέση μου. Όταν πήγα στο πλατό κατάλαβα λίγο ότι κάτι δεν πάει καλά και ίσως θα φύγω και με το που τελείωσε το πλατό και περιμέναμε τα αποτελέσματα το είχα πει στα κορίτσια ότι σήμερα θα είναι η τελευταία μου μέρα. Εννοείται δεν το πίστευαν, είχαμε μία πολύ καλή σχέση, με τα περισσότερα κορίτσια στο σπίτι, αλλά είναι ένας διαγωνισμός, όλα έχουν μία ημερομηνία λήξης είτε μας αρέσει είτε όχι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχουν μείνει οι καλύτερες. Με την Αλεξία δεν ήμασταν πολύ κοντά, δεν τα βρίσκαμε. Υπήρχε μία ασυνεννοησία στους χαρακτήρες μας, αυτό όμως συμβαίνει και στην έξω ζωή μας».

«Δεν μπορώ να είμαι πολύ αντικειμενική με την Αλεξία, γιατί δεν ήταν ένα από τα πρόσωπα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι για να ασχοληθώ περισσότερο μαζί της», κατέληξε.