Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Αισθάνθηκα για λίγο λες και ήμουν σε ένα ανακριτικό γραφείο...» - Η άγνωστη ιστορία της Σοφίας Μουτίδου για την Κιβωτό του Κόσμου

Τι συνέβη;

«Αισθάνθηκα για λίγο λες και ήμουν σε ένα ανακριτικό γραφείο...» - Η άγνωστη ιστορία της Σοφίας Μουτίδου για την Κιβωτό του Κόσμου
News 30.11.2022 13:21
Από Στέλλα Μούτσιου

Η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλά για τον πατέρα Αντώνιο και τις καταγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί εις βάρος του. Πολλοί διάσημοι, μάλιστα, έχουν πάρει θέση για την κατάσταση, καθώς αρκετοί από αυτούς έκαναν για χρόνια δωρεές, ενώ η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν έτοιμη να δωρίσει και το σπίτι της στην ΜΚΟ (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την βίλα τελικά).

Μέχρι στιγμής, η Σοφία Μουτίδου, η οποία πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία της και η οποία συνήθως μιλά έξω από τα δόντια, δεν είχε μιλήσει καθόλου για το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως την Τετάρτη 30/11 αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της και προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία ξεσπά για όσα έχουν ειπωθεί.

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

«Με παίρνει χθες τηλέφωνο μία κυρία εκ μέρους μίας πολύ γνωστής εκπομπής και μου λέει: «θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για ένα φιλανθρωπικό παζάρι που είχατε κάνει κάποια στιγμή για την Κιβωτό». Της λέω: «δεν έχω κάνει παζάρι για την Κιβωτό. Να ρωτήσω πού διαβάσατε ότι το έχω κάνει;». Μου λέει: «Σε ένα δημοσίευμα», ανέφερε αρχικά

Και στη συνέχεια δήλωσε: «Μπορείτε να μου πείτε ποιανού είναι;». Μου λέει: δεν θυμάμαι. «Σε ποιο site αναρτήθηκε αυτό;». Μου λέει: δεν θυμάμαι. Μάλιστα. Δηλαδή με πήρατε τηλέφωνο για ένα δημοσίευμα που δεν θυμάστε ποιανού είναι ούτε πού το είδατε και το οποίο με συνδέει με ένα παζάρι που δεν έκανα. «Θα σας στείλω το δημοσίευμα», λέει. Περιμένω εγώ από χθες, δεν μου το ‘χει στείλει».

«Να ρωτήσω κάτι;» της λέω. «Εγώ δεν έκανα το παζάρι για την Κιβωτό, το έκανα για τη Μέριμνα, για ένα άλλο ίδρυμα. Αν το είχα κάνει, τι πρόβλημα θα υπήρχε; Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να λογοδοτήσω, ακόμα κι αν το είχα κάνει». Μου λέει: κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε απλά θα θέλαμε να ξέρουμε τη θέση σας. Για το παζάρι ή για την Κιβωτό; Ή για την υποτιθέμενη, ανύπαρκτη σύνδεσή μου;» συμπλήρωσε έπειτα.

Και επισήμανε: «Τα πράγματα είναι πολύ περίεργα σε βαθμό ανησυχητικό. Δεν ξέρω από πού να το πρωτοπιάσω. Αυτό που με ανησύχησε ήταν μία ερώτηση που μου έκανε καθώς μιλούσε. Μου λέει «το κάνατε αυτό το παζάρι; Υπήρξε σύνδεσή σας με τον χώρο αυτό;».

«Αισθάνθηκα για λίγο λες και ήμουν σε ένα ανακριτικό γραφείο το 2022, τηλεφωνικό, άστοχο, ανεδαφικό αλλά πάρα πολύ επικίνδυνο. Κι όπως λέει και η νέα γενιά: Τι φάση; Ας περιοριστώ σε αυτή την έλλειψη λεξιλογίου», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μου θυμίζει τρας εκδοχές τηλεόρασης που...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου στον αέρα του Πρωινού

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν σας φαίνεται δασκαλεμένο αυτό;» - Οι αιχμές της Έλενας Ακρίτα για τις καταγγελίες

Share