Αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες για τον πάτερ Αντώνιο - Το ποσό που έχει δωρίσει η Δήμητρα Κατσαφάδου στην Κιβωτό του Κόσμου

Βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες για τον πάτερ Αντώνιο - Το ποσό που έχει δωρίσει η Δήμητρα Κατσαφάδου στην Κιβωτό του Κόσμου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με κύριους πρωταγωνιστές τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος διαψεύδει τα όσα ακούγονται για αυτόν (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και την πρεσβυτέρα.

Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια είχαν προχωρήσει σε δωρεές για την Κιβωτό, όπως για παράδειγμα το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό), ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει αποκαλυφθεί πως τα περισσότερα χρήματα αξιοποιούνταν σε μεζονέτες, ακριβά αμάξια με αποτέλεσμα τόσο ο πάτερ Αντώνιος όσο και ο πρεσβυτέρα να ζουν μια πολυτελέστατη ζωή (δείτε εδώ τα λεφτά που βρέθηκαν στο σπίτι τους).

Δυσαρεστημένη η Δήμητρα Κατσαφάδου με τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για την Κιβωτό και τον πάτερ Αντώνιο

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 30/11, ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε στην εκπομπή Breakfast at star και έφερε νέα στοιχεία στο φως, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Δήμητρα Κατσαφάδου. Η επιχειρηματίας είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις για αυτό και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ήταν έτοιμη να υπογράψει ένα συμβόλαιο για να μεταβιβάσει στην Κιβωτό μια βίλα, που είχε μέσα και μια εκκλησία.

Και οι 2 πλευρές λοιπόν ήταν έτοιμες για τις τελικές υπογραφές, ωστόσο ευτυχώς δεν έγινε ποτέ, μιας και "έσκασαν" όλες οι φρικιαστικές αποκαλύψεις. Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια, η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει δωρίσει ένα πόσο γύρω στις 100.000 ευρώ.

Η ίδια, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρνείται να πιστέψει όλες τις κατηγορίες που προσάπτονται για τον πάτερ Αντώνιο (δείτε εδώ την ανάρτησή της).