Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για την Δανάη Λιβιεράτου και τον Γάλλο σύντροφό της

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/danaelivieratou
Instagram/danaelivieratou

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου (δείτε που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα) και της Εύης Αδάμ, έχει μεγαλώσει πολύ έχοντας γίνει μια ολόκληρη γυναίκα, η οποία σε αναλογίες και ομορφιά θυμίζει μοντέλο. Σπουδάζει μουσική στο Royal Northern College of Music στο Μάντσεστερ και όποτε βρίσκει χρόνο επισκέπτεται τους γονείς της στην Ελλάδα.

«Δεύτερό μου σπίτι είναι η μουσική και η τέχνη γενικότερα. Όταν θέλω να ξεσπάσω κάπου, βγαίνει στη μουσική. Όταν μ’ απασχολεί κάτι για μεγάλο διάστημα, μπορώ να το σχεδιάσω, να βγάλω ό,τι σκέφτομαι. Παίζω πιάνο, κι από μικρή είχα είδωλα στο τραγούδι. Άρχισα να τραγουδάω, να βγάζω όλο και πιο δύσκολα τραγούδια και στο τέλος έγινα ένα μ’ αυτό. Έχω καταλήξει ότι μ’ αυτό θ’ ασχοληθώ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δε θα υπάρχει η μουσική στη ζωή μου», είχε πει σε συνέντευξη της σε ηλικία 12 ετών σχετικά με τα όνειρα που είχε για τη μουσική.

Η Δανάη Λιβιεράτου, έχει όμως και πολλούς λόγους να επισκεφθεί την Γαλλία, αφού είναι ο τόπος καταγωγής του συντρόφου της, Pablo Miller, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και αρκετούς μήνες.

Η νεαρή τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα, στο Instagram, δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες σε καθημερινή βάση στο προσωπικό της προφίλ από την καθημερινότητα της. Ετσι λοιπόν, και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Την Πόλη του Φωτός, στο κοσμοπολίτικο Παρίσι, πέρασε όμορφες στιγμές η Δανάη με τον αγαπημένο της Pablo Miller, μετά την Ίο και την Γροιλανδία (δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες) κάνοντας βόλτες στους πανέμορφους δρόμους και πηγαίνοντας σε γνωστά μαγαζιά για την διασκέδαση τους.

Οι φωτογραφίες της Δανάης Λιβιεράτου από το ταξίδι με το σύντροφό της