«Δεν έχει ριάλιτι φέτος, γι' αυτό....» - Τα "πυρά" της Μπέτυ Μαγγίρα κατά των κριτών του GNTM 5

Δίνει πόνο η παρουσιάστρια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχει ριάλιτι φέτος, γι' αυτό....» - Τα

Το βράδυ της Τρίτης 29/11 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του GNTM 5 για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν) και την Τετάρτη 30/11 στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα στο κανάλι του OPEN, σχολιάστηκε η δοκιμασία που κλήθηκαν να διεκπεραιώσουν τα κορίτσια, αλλά και η συμπεριφορά της κριτικής επιτροπής.

Ήδη από την προηγούμενη η μέρα η Μπέτυ Μαγγίρα είχε αρχίσει να πετάει τα "καρφιά" της κατά της Βίκυς Καγιά λέγοντας, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν ακόμη πιο αιχμηρή.

«Δεν είναι απλά disavantage, ήταν κατακρεούργημα. Δεν είναι κι εύκολο μέσα σε 3 λεπτά να καταφέρεις να φωτίσεις και το πρόσωπο και το βραχιόλι και τον λαιμό… Ξεφεύγει από το κομμάτι της μόδας και τη φωτογράφησης. Είναι λίγο καψόνια, στρατός», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Το ενδιαφέρον έχει ξεφύγει εδώ και πάρα πολύ καιρό από τις παίκτριες και έχει πάει στην κριτική επιτροπή ξεκάθαρα», του απάντησε τότε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Και συμπλήρωσε: «Είδατε το βλέμμα της Καγιά στον Τάσο Σοφρωνίου όταν είπε «καταπληκτική φωτογραφία» για την Κότυ; Λέει η Καγιά «είναι αφώτιστο το πρόσωπό σου». «Ε όχι και αφώτιστο» κάνει ο Σοφρωνίου. Και τον κοιτάει η Καγιά… και είπε από μέσα της «εσύ του χρόνου δεν θα είσαι γιατί πολύ αντιμιλάς». Εγώ αυτό εισέπραξα».

«Την έχουμε κάνει να φαίνεται φράου η γυναίκα», σχολίασε έπειτα ξανά, ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τα "πυρά" της Μπέτυς Μαγγίρα κατά του GNTM 5 και της κριτικής επιτροπής

«Δεν έχει ριάλιτι φέτος, σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Γι’ αυτό και έχουμε δει από τους κριτές να κάνουν το ριάλιτι», σχολίασε η ίδια.

«Προσπαθεί να κάνει ριάλιτι. Έκλαψε αλλά δεν έκλαψε. Δάκρυ δεν κύλησε. Ή καν' το ή μην το κάνεις», σημείωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Δημήτρης Μακαλιάς πρόσθεσε: «Προσπάθησε η Μικαέλα να το δώσει αλλά δεν».