Δεν τους ένοιαξαν οι κάμερες - "Καυτά" φιλιά για Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλη Σερίφη σε έξοδο τους

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν τους ένοιαξαν οι κάμερες -

Στις 25 Αυγούστου του 2018 η Κατερίνα Στικούδη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με το αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη κάτω από άκρα μυστικότητα (δείτε φωτογραφία της με νυφικό). Η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τον γάμο της με βίντεο στο οποίο χόρευε με το νυφικό της έξω από το αυτοκίνητο και τους άφησε όλους άφωνους.

Περίπου τρία χρόνια μετά το γάμο, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία. Την είδηση έκανε γνωστή πρώτο το youweekly.gr με την ίδια να την επιβεβαιώνει μήνες αργότερα όταν η κοιλίτσα της πλέον δεν μπορούσε να κρυφτεί.

«Έχω θέσει νέα δεδομένα με τη μητρότητα και είμαι τελείως απενοχοποιημένη απέναντι σε αυτό. Δεν κρύφτηκα. Θέτω νέους κανόνες. Και δεν είναι κάτι που το λέω εγώ, αλλά κάτι που μοιράζεται μαζί μου ο κόσμος. Η ζωή είναι δική μας, καθώς δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα τελειώσει αυτό το απίθανο πάρτι στο οποίο έχουμε έρθει. Ακόμα και γι’ αυτούς που κατά καιρούς έχουν κάνει hate comments λέω "θα τους περάσει". Είναι ένα κομμάτι μου, τους το αφιερώνω ολόψυχα. Ας περνάμε μεταξύ μας, όσο καλύτερα γίνεται», είχε πει στο Instyle σχετικά με την μητρότητα και το πως την επικυρώνει.

Σήμερα 4 χρόνια μετά το γάμο της, η Κατερίνα Στικούδη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό τους δυο άντρες της ζωής της. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε με το σύζυγό της στο Gypsy Jungle να απολαμβάνουν την έξοδο τους, περνώντας λίγο χρόνο για τους δυο.

Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα, έδειχνε πολύ εντυπωσιακή με την μαύρη μίνι φούστα της, αφού τα πόδια της είναι από τα πιο απίθανα της ελληνικής showbiz. Τα "φιλιά" στο στόμα δεν έλειψαν, όπως και τα πειράγματα χωρίς να τους νοιάζουν οι φωτογράφοι.

Φωτογραφίες Κατερίνας Στικούδη - Βαγγέλη Σερίφη από την έξοδο τους

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης γάμος
Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης παιδί