Θα έκανε ένα guest act αλλά τελευταία στιγμή ακυρώθηκε - Εκτός MadWalk η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα! Ποιος ο λόγος

Δεν είχε χάσει χρονιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Όπως και πέρυσι (δείτε εδώ ποιοι δεν πήγαν) έτσι και φέτος, όπως φαίνεται θα έχουμε ηχηρές απουσίες από τα MadWalk! Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, για 12η συνεχόμενη χρονιά, έρχεται, στο TAE KWON DO τo MadWalk 2022 by Serkova - The Fashion Music Project, παρουσία κοινού, με πολλές εκπλήξεις και παρουσιάστρια τη λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα.

Ενώ, λοιπόν, πληροφορίες ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα να κάνει μια guest εμφάνιση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, το όνομά της δεν βρέθηκε στην επίσημη λίστα του θεσμού.

Το closing act μάλιστα, έχει αναλάβει η Άννα Βίσση ενώ δεν έγινε κάποια αναφορά στο όνομά της Ελένης Φουρέιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την ίδια ή από κάποιον στενό συνεργάτη της.

Η λίστα των MadWalk

FASHION

Designers: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos

Brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir

MUSIC

Συμμετέχουν οι: Alcatrash, Danae Livieratou, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα (δείτε εδώ τη νέα της εικόνα), Μαρία Μπεκατώρου, Τάνια Μπρεάζου

Special Acts: Κωνσταντίνος Αργυρός, ΤΑΜΤΑ

Grand Finale by Άννα Βίσση

Στο δημιουργικά ξεχωριστό concept δεσπόζουν οι ρίγες, τα γεωμετρικά σχήματα και οι γραμμικές φιγούρες, με το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο χρώμα να κυριαρχούν.

Σημειώνεται ότι, το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση του show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.