«Μην ντρέπεστε» - Η Παρασκευή Κερασιώτη ποζάρει με ποδιά και έκλεισε πολλά στόματα

"Βροχή" τα σχόλια κάτω από το βίντεο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/paraskevi_kerasioti
Instagram/paraskevi_kerasioti

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει στον τελικό, ωστόσο, ξεχώρισε με τον χαρακτήρα της και έγινε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ριάλιτι του STAR.

Μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι όμως, δέχτηκε από πολλούς αρκετές αντιδράσεις, λόγω της επιλογής της να δουλέψει στο χώρο της εστίασης ως σερβιτόρα στην Μύκονο (ακόμη και πρώην παίκτρια την έκραξε άσχημα). Η ίδια βέβαια, είχε ξεσπάσει για τα όσα άκουσε, στέλνοντας όμως ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

«Δε θεωρώ πως είναι κακό, είτε είσαι μοντέλο είτε κάνεις κάποια άλλη δουλειά, το να δουλεύεις και ως σερβιτόρα. Ήταν δική μου απόφαση. Πήγα και δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Θεώρησα πως μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει», είχε πει.

Η νέα ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη, φορώντας ποδιά στο χώρο εργασίας της

Εκτός από το Instagram, η Παρασκευή Κερασιώτη είναι πολύ ενεργή και στο προφίλ της στο Tik Tok, όπου δημοσιεύει διάφορα βίντεο από την καθημερινότητα της. Έτσι έκανε και πριν μερικές ώρες, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο φορώντας την ποδιά της εργασίας της.

«Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα.

Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε στη λεζάντα της και έκλεισε πολλά στόματα.

@paraskevi.kerasioti

Με ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .❤️

♬ original sound - emma🩷