«Η συνεργασία μας ήταν...» - Ο Χρήστος Ζώτος "σπάει" τη σιωπή του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η συνεργασία μας ήταν...» - Ο Χρήστος Ζώτος

Στην κάμερα του Happy Day, πέρα από την Χριστίνα Κολέτσα η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε), παραχώρησε συνέντευξη και ο Χρήστος Ζώτος, ένας επίσης παίκτης του Asia Express.

Ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ασία, περιέγραψε όλη την εμπειρία, όμως μίλησε και για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία έχει ξεσπάσει μεγάλος "ντόρος" ύστερα από τις αποκαλύψεις της Φωτεινής Πετρογιάννη (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Πως ήταν η συνεργασία του Χρήστου Ζώτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δύο φορές μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor, τη δεύτερη φορά κιόλας έφτασα να περάσω ψυχοτεχνικά, αγωνίσματα, τα είχα περάσει όλα και απλά περίμενα να μου πουν πότε να πάω. Τελικά, κάτι δεν έκατσε και παράλληλα μου είχαν παρουσιάσει και την πρόταση για το Asia Express. Όταν είδα την παρουσίαση έπαθα σοκ. Λέω "αυτό θέλω να το κάνω". Ο μάνατζερ μου λέει "ήρεμα, μη δείχνεις τόσο happy", λέω "δεν μπορώ". Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα, Λάος, Ταϊλάνδη, μαγικά, πήγα, ήταν φοβερά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την παρουσιάστρια: «Κάναμε δέκα επεισόδια με την Κωνσταντίνα πάρα πολύ ωραία. Ήταν στην πρώτη χρονιά του Just The 2 of Us. Για την Κωνσταντίνα μπορεί να έχουν ακουστεί διάφορα, αλλά η συνεργασία μας ήταν άρτια, έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις».