«Το επαναλαμβάνεται συνέχεια χωρίς λόγο» - Η ενόχληση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόρη του, Σάρα

Τι είπαν που τον δυσαρέστησε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το επαναλαμβάνεται συνέχεια χωρίς λόγο» - Η ενόχληση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόρη του, Σάρα

Η Σάρα Εσκενάζυ, γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1987 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε και είναι η κόρη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζυ και της Μαίρης Εσκενάζυ.

Σπούδασε υποκριτική και δραματική τέχνη, στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών «Θέατρο της Μεσογείου», ενώ επίσης σπουδάσε χορό και κινησιολογία σε ιδιωτική σχολή. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Οι μαχητές της Καραϊβικής» (2018).

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον στίβο μέσω του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, και έχει καταφέρει να είναι πρωταθλήτρια στίβου Πανελληνίως, ενώ επίσης έχει λάβει και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις και βραβεία. Μάλιστα, ασχολείται με την τοξοβολία και το χορό.

Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει και στην τηλεόραση, καθώς έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και ως guest star, σε αρκετές σειρές και προγράμματα της τηλεόρασης, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και προγράμματα, ενώ το 2017, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 1 με την ομάδα των ''μαχητών''.

Η ενόχληση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ερώτηση για την κόρη του

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει ο πατέρας της, ο οποίος έχει και μία ανοιχτή διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, την Πέμπτη 1/12 και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος φάνηκε να ενοχλείται με την επιμονή των δημοσιογράφων να συσχετίζουν την κόρη του με τον διαγωνισμό.

«Το πράγμα έχει τελειώσει για εμάς. Το έχω τελειώσει και εγώ και η Σάρα. Δεν υπάρχει Survivor. Τέλος. Η Σάρα είναι ηθοποιός, εγώ είμαι ηθοποιός. Η Σάρα είναι στο θέατρο με την Υψηλάντη. Έχει τελειώσει αυτό. Το επαναλαμβάνεται συνέχεια χωρίς λόγο. Ήταν μία εμπειρία που την έζησε την ευχαριστήθηκε, τέλος», είπε χαρακτηριστικά.