Δεν είναι έτοιμος να γίνει παππούς - Η αντίδραση του Λευτέρη Πανταζή σε ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά

Οι φήμες φουντώνουν, όμως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν είναι έτοιμος να γίνει παππούς - Η αντίδραση του Λευτέρη Πανταζή σε ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά

Μετά τον γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης, καθώς πολλοί θεωρούν πως οι άνθρωπο προχωρούν στην "ένωσή" τους, για να κάνουν παιδιά. Η κατάσταση αυτή έχει εξοργίσει την τραγουδίστρια, διότι τα μηνύματα που δεχόταν καθημερινά σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν όλο και περισσότερα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει δημόσια (δείτε εδώ πως αντέδρασε στην ερώτηση δημοσιογράφου).

Παρόλα αυτά, οι φήμες δεν κατευνάστηκαν, διότι η "γκάφα" του Αντώνη Κανάκη κατά τη διάρκεια του Βινυλίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 την ώρα που μιλούσε στον Λευτέρη Πανταζή, λειτούργησε σαν σπίθα.

«Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι αλλά εγώ είμαι με ΛΕΠΑ. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και κυρίες και κύριοι δεν είναι απλά ένας ΛΕΠΑ αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛΕΠΑππούς. Λευτέρη, δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδώ φίλε», είχε αναφέρει ο παρουσιαστής.

«Να σου πω. Την αλήθεια, μεταξύ μας. Λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;» αναρωτήθηκε με νόημα ο "οικοδεσπότης" του ΑΝΤ1 για να εισπράξει όμως την εξής εύλογη απόκριση από τον Λευτέρη Πανταζή. «Ακόμα δεν με έχει κάνει, ρε συ, κάτσε.

Α.Κ.: Δεν σε έκανε; A, δεν έγινες;

Λ.Π.: Όχι, στην προεργασία είμαστε.

Α.Κ.: Οπότε είσαι μελλοντικός ΛΕΠΑππούς.

Αντώνης Κανάκης Λευτέρης Πανταζής

Έγκυος η Κόνι Μεταξά τελικά;

Στην γκάφα αυτή αναφέρθηκε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ από το Πρωινό μας, ο οποίος συνάντησε τον καλλιτέχνη της Πέμπτη 1/12 και τον ρώτησε για την αλήθεια.

«Ωραία ένιωσα, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Τα παιδιά ζουν την ζωή τους τώρα», είπε με χαμόγελο εκείνος.