Σόφη Πασχάλη: Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία στον αέρα του MEGA - Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνει

Είναι έτοιμη για τη δημιουργία οικογένειας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σόφη Πασχάλη: Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία στον αέρα του MEGA - Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνει

Η Σόφη Πασχάλη είναι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία φαίνεται πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν αλλάζει. Αυτό αποδεικνύεται με μία απλή ματιά, αλλά και μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media με το καλλίγραμμο κορμί της (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της).

Της αρέσει να προσέχει την εμφάνισή της και, όπως αποκάλυψε την Πέμπτη 1/12 στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, κάνει και αισθητικές επεμβάσεις, ώστε να αισθάνεται πιο ανανεωμένη και πιο ωραία από ποτέ, όμως, τόνισε πως δεν τις αρέσουν οι υπερβολές.

Μάλιστα, αποκάλυψε δημόσια την ηλικία της, χωρίς κανένα δισταγμό και μίλησε και για την δημιουργία οικογένειας, κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε στο μυαλό της.

Η ηλικία, οι επεμβάσεις και η οικογένεια της Σόφης Πασχάλη

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τις πλαστικές είπε: «Κάνω γενικά. Δεν είμαι καθόλου αρνητική σε τίποτα το οποίο δεν είναι extreme, είναι τόσο όσο και επιφέρει ένα ωραίο αποτέλεσμα» και επισήμανε πως είναι 45 ετών.

Και στη συνέχεια δήλωσε για την οικογένεια: «Τώρα ξεκινάω και το σκέφτομαι. Μέχρι τώρα, δεν το σκεφτόμουν».

Παλαιότερα, της είχαν προσάψει σχέση με πρώην παίκτη του Survivor και πλέον Tik Toker.

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 24/12/20 στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση.

Η Σόφη, που πρόσφατα έπεσε θύμα διάρρηξης, είπε χαρακτηριστικά: «Η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ, ποτέ δεν πρέπει να την αφήνουμε γιατί πάνω απ’ όλα θέλουμε την ψυχική μας υγεία. Αν έχουμε την ψυχική μας υγεία, θα έχουμε και τα σωματική μας. Είχα αφήσει στη μέση το πτυχίο της θετικής ψυχολογίας. Θέλω να είμαι coach wellness. Έχω κάνει επεμβατικά πράγματα στο πρόσωπό μου, τόσο όσο, τίποτα ακραίο.

Έχω πάρει μια απόφαση για την προσωπική μου ζωή, να μην την εκθέτω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι μόνη. Με τον Ηλία Γκότση είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω βάλει ερωτηματικά για το αν θέλω να δημιουργήσω οικογένεια», δήλωσε η Σόφη Πασχάλη.

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση