"Έσκασαν" τα ευχάριστα - Έγκυος για πέμπτη φορά αγαπημένη Ελληνίδα

Πως το ανακοίνωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο τέλος αυτής της χρονιάς, όπως και στην αρχή του νέου έτους, αναμένονται πολλές γέννες, καθώς αυτή τη στιγμή οι έγκυες Ελληνίδες της showbiz είναι πολλές. Από τη μία, για παράδειγμα, η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα και από την άλλη η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα.

Την Πέμπτη 1/12, όμως, "έσκασε" άλλη μία ανακοίνωση για μία πολύ αγαπημένη Ελληνίδα, η οποία θα γίνει μαμά για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε την ώρα που πραγματοποιούσε την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου που έγραψε.

Ποια αγαπημένη Ελληνίδα είναι έγκυος για πέμπτη φορά

Ο λόγος για την Μις Ελλάς του 2002, Κατερίνα Γεωργιάδου, η οποία το 2007 αρραβωνιάστηκε τον Στάθη Ταβλαρίδη και έκτοτε παράτησε το μόντελινγκ για πάντα, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Αναστασία, και άλλα δύο παιδιά στην πορεία, αλλά η σχέση του μοντέλου με τον άντρα της κλονίστηκε και χώρισαν το 2014.

Ξαναέφτιαξε τη ζωή της, λοιπόν, με τον Γιάννη Πετρογιαννάκη και τον έρωτά τους ήρθε για να συμπληρώσει ο γιος τους, που μόλις βαφτίστηκε (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση).

Κατερίνα Γεωργιάδου

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου της, λοιπόν, όπως ήδη αναφέρθηκε, ανακοίνωσε τα ευχάριστα, λέγοντας: «Ονομάζομαι Κατερίνα Γεωργιάδου. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη αλλά πλέον ζω στην Αθήνα. Δούλευα για χρόνια στο χώρο της μόδας ως μοντέλο αλλά τα σταμάτησα όλα περίπου πριν από 14 χρόνια που έγινα μητέρα.

Έχω δουλέψει σχεδόν με όλα τα περιοδικά μόδας, τους σχεδιαστές ρούχων και τις διαφημιστικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχω πάρει μέρος και σε διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως το Elite Model Look, όπου πήρα τον τίτλο της αναπληρωματικής το 1997 σε ηλικία 15 ετών και Σταρ Ελλάς όπου κατέκτησα τον τίτλο της Μις Ελλάς το 2002 σε ηλικία 20 ετών.

Αυτό όμως που μου άρεσε πολύ από μικρή, εκτός από το χώρο που επέλεξα ν’
ακολουθήσω, ήταν να χάνομαι μέσα στα παραμύθια, στα βιβλία και στη ζωγραφική. Αργότερα άρχισα κι εγώ δειλά δειλά να γράφω κάποιες μικρές ιστοριούλες και ειδικότερα όταν ταξίδευα στο εξωτερικό και έμενα αρκετά μόνη μου.

Όταν έγινα μαμά δύο πανέμορφων κοριτσιών άρχισα να τους τις διαβάζω και να γράφω κι άλλες... θα ήθελα όμως παρά πολύ να τις έβλεπα και εικονογραφημένες.

Πλέον είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και εν αναμονή του πέμπτου ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω και το πρώτο μου παραμύθι».

Κατερίνα Γεωργιάδου βιβλίο
Instagram / Κατερίνα Γεωργιάδου