Γεννητούρια για την Μαίρη Συνατσάκη - Στο πλευρό της ο Ίαν Στρατής

Όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεννητούρια για την Μαίρη Συνατσάκη - Στο πλευρό της ο Ίαν Στρατής

Μπορεί η γνωριμία τους να μετρά αρκετά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου όπου και αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους. Η 36χρονη influencer, Μαίρη Συνατσάκη, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο) βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και φαίνεται πως ταίριαξαν απόλυτα.

Η επισημοποίηση της σχέσης τους είχε έρθει λίγο πριν την θεατρική τους πρεμιέρα, σε ανύποπτο χρόνο, όταν το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε για πρώτη φορά στο instagram τρυφερό στιγμιότυπο δίπλα στον Ίαν Στρατή (δείτε το εδώ). Λίγο μετά ήρθε και η συγκατοίκηση (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι) ενώ η infuencer, τώρα πια, είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ το φύλο του μωρού). Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται στην τελική ευθεία της κύησής της, όπως αποκάλυψε και η ίδια με κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 29/11, η Μαίρη ανάρτησε φωτογραφίες από τις βαλίτσες που ετοίμασε για το μαιευτήριο οπότε...από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα, το μωρό θα έρθει (δείτε εδώ ποια θα είναι η νονά του μωρού)!

Γεννάει η Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη φύλο μωρού

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου (δείτε εδώ τα προβλήματα που αντιμετώπισε), αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει.

Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου.

Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο. Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχτηκαν πρώην σύντροφοί της για την εγκυμοσύνη της, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το συγκεκριμένο ήταν λίγο τραβηγμένο, αλλά νομίζω ότι όλοι το καταλάβαμε τελικά. Ακόμα και όσοι συμμετείχαν σε αυτό νομίζω ότι μεταγενέστερα το είδαν όπως έπρεπε, στη σωστή βάση. Δεν είναι θέμα».