«Τη δεύτερη φορά που της έδωσα δαχτυλίδι...» - Το άγνωστο περιστατικό του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά πριν τον γάμο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τη δεύτερη φορά που της έδωσα δαχτυλίδι...» - Το άγνωστο περιστατικό του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά πριν τον γάμο

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star μίλησε το πρωί της Πέμπτης 1/2 ο Μάριος Καπότσης και απάντησε για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον γάμο. Όπως αποκάλυψε και η σύζυγός του, Κόνι Μεταξά, όλα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα, αλλά το διασκέδασαν πολύ και αισθάνθηκαν πως ήταν περισσότερο σαν πάρτι.

Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στην απόκτηση ενός παιδιού, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα την καλή του, καθώς είναι το μόνο πράγμα για το οποίο την ρωτούν όλοι τον τελευταίο καιρό, ενώ εκείνη έχει εξηγήσει πως δεν είναι σε αυτή τη φάση ακόμα.

Περιγράφοντας τις προτάσεις γάμου που έχει κάνει στην τραγουδίστρια, γιατί δεν ήταν μόνο μία, αποκάλυψε και ένα σκηνικό που ούτε ο ίδιος δεν θέλει να το θυμάται, ενώ στο τέλος μίλησε και για το τραγούδι που έγραψε στον Κωνσταντίνο Παντελίδη.

Το περιστατικό ανάμεσα στον Μάριο Καπότση και την Κόνι Μεταξά πριν τον γάμο

«Δεν έχει αλλάξει η ζωή, αλλά πιστεύω ότι αν έρθει ένα παιδί κάποια στιγμή αλλάζει. Προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, στο μέλλον. Ήρθαν όλοι οι φίλοι μας. Ήταν ουσιαστικά ένα μεγάλο πάρτι. Δυο γάμους κάναμε. Έναν στην εκκλησία κι έναν πιο αμερικάνικο. Της είχα δώσει ένα δαχτυλίδι για αρραβώνα ένα χρόνο πριν την πρόταση γάμου πιο παραδοσιακά. Τη δεύτερη φορά που της έδωσα δαχτυλίδι, της βγήκε αυθόρμητα κι έφαγα μια… Δεν θέλω να το θυμάμαι αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.