Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού - Φαντασμαγορικό το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι

Φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού - Φαντασμαγορικό το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη
NDP
News 01.12.2022 18:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη να είναι μαζί 4 χρόνια, ωστόσο μετρούν μόλις λίγους μήνες ως παντρεμένοι. Ο γάμος του ευτυχισμένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Κύμη, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”.

Ξεχώρισα πολλά στην Αναστασία και ήμουν σίγουρος ότι θα πάει εκεί που πήγε το πράγμα. Είναι τελείως εκτός χώρου από όλες τις απόψεις, έχει φοβερή αλλεργία σε ό,τι έχει να κάνει με δημοσιότητα, με την προβολή άρα είναι δίπλα μου 100% για αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι για όλο το περιτύλιγμα», είχε πει ο Ηλίας Βρεττός για τον γάμο του.

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη ως παντρεμένοι

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει λοιπόν τα πρώτα του Χριστούγεννα ως αντρόγυνο και έτσι αποφάσισαν να τα δώσουν όλα στον στολισμό του σπιτιού. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αναστασία Δεληγιάννη, βλέπουμε το πανύψηλο δέντρο που δεσπόζει στο σαλόνι και είναι ντυμένο σε απαλές αποχρώσεις.

Δεληγιάννη Βρεττός χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Παντρεύτηκα, γιατί...» - Η αποκάλυψη του Ηλία Βρεττού για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη

«Νιώθω πως είναι μαζί μου για...» - Η εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για την Αναστασία Δεληγιάννη λίγο μετά τον γάμο τους

Share