Φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού - Φαντασμαγορικό το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη να είναι μαζί 4 χρόνια, ωστόσο μετρούν μόλις λίγους μήνες ως παντρεμένοι. Ο γάμος του ευτυχισμένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Κύμη, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”.

Ξεχώρισα πολλά στην Αναστασία και ήμουν σίγουρος ότι θα πάει εκεί που πήγε το πράγμα. Είναι τελείως εκτός χώρου από όλες τις απόψεις, έχει φοβερή αλλεργία σε ό,τι έχει να κάνει με δημοσιότητα, με την προβολή άρα είναι δίπλα μου 100% για αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι για όλο το περιτύλιγμα», είχε πει ο Ηλίας Βρεττός για τον γάμο του.

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη ως παντρεμένοι

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει λοιπόν τα πρώτα του Χριστούγεννα ως αντρόγυνο και έτσι αποφάσισαν να τα δώσουν όλα στον στολισμό του σπιτιού. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αναστασία Δεληγιάννη, βλέπουμε το πανύψηλο δέντρο που δεσπόζει στο σαλόνι και είναι ντυμένο σε απαλές αποχρώσεις.

Δεληγιάννη Βρεττός χριστουγεννιάτικο δέντρο