«Αυτό το κορίτσι...» - Στο πλευρό της Κάτιας Ταραμπάνκο η Ελεονώρα Μελέτη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό το κορίτσι...» - Στο πλευρό της Κάτιας Ταραμπάνκο η Ελεονώρα Μελέτη

Το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο (δείτε εδώ την νέα της εμφάνιση) έχει επανέλθει στο προσκήνιο, καθώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία της έναρξης του νέου κύκλου του Survivor, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει πολλούς από τους παίκτες που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια, κάνει το κοινό να αναρωτιέται εάν θα βρίσκεται και εκείνη σε αυτόν (δείτε εδώ ποιος κόπηκε στα εργομετρικά τεστ).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια είχε δηλώσει γι' αυτό: «Κοιτάξτε , η αλήθεια είναι πως έχω πάει ήδη δυο φορές. Πιστεύω πως η τρίτη μπορεί να είναι η καλύτερη ή και η φαρμακερή. Τρέχουν πολλά συμβόλαια, τρέχουν τα καλλυντικά, τρέχει μια ταινία οπότε νομίζω ότι πρέπει να μείνω εδώ στην πατρίδα. Τα λεφτά είναι πολλά αλλά δεν τα βάζω πάνω από την υγεία μου».

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την Κάτια Ταραμπάνκο

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, την Παρασκευή 2/12, συζητήθηκε για άλλη μία φορά, λοιπόν, ποια θα είναι η απόφασή της, με τους δημοσιογράφους του πάνελ να σχολιάζουν πως δεν φαίνεται σωστό να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και για τρίτη φορά, ιδιαίτερα εφόσον έχει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο την δυσκόλεψε και τις δύο προηγούμενες φορές.

Η παρουσιάστρια, μέσα σε όλα αυτά όμως, στάθηκε σε κάτι άλλο. Θέλησε, δηλαδή, να μιλήσει για το γεγονός ότι η ίδια έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια μέχρι τώρα και χωρίς, κατά τη γνώμη της, να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

«Αυτό το κορίτσι, δεν ξέρω γιατί, αλλά πραγματικά έχει ακούσει πολλά. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο στο GNTM είχε γίνει τόσο μεγάλος στόχος των σχολίων», είπε χαρακτηριστικά με την συνάδελφό της να της απαντά πως αυτό συμβαίνει επειδή δεν μασάει τα λόγια της.

«Αυτός που δεν μασάει τα λόγια του θα πρέπει να γίνεται το επίκεντρο του σχολιασμού και των επιθέσεων; Δεν το έχω καταλάβει αυτό», συμπλήρωσε τότε.