Θάνος Πετρέλης: Ψηλή, με γαλανά μάτια και καστανά μαλλιά - Αυτή είναι η 16χρονη κούκλα κόρη του

Μοιάζουν λέτε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό κατά τα πρώτα του βήματα και ιδιαίτερα μετά την συμμετοχή του στο Fame Story στο κανάλι του ΑΝΤ1, ένα ριάλιτι που, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει ξανά.

Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Είχε το χρώμα του ουρανού» σε συνθέσεις του Φοίβου. Μεγάλη επιτυχία από το δίσκο αυτό έγινε το τραγούδι «Το αίμα μου». Το Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε από τη Heaven το άλμπουμ «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», με την υπογραφή του Φοίβου για δεύτερη συνεχή φορά.

Προηγήθηκε η συμμετοχή του στη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου «Στην αυλή του παραδείσου», όπου τραγούδησε ντουέτο με τη Βανδή το τραγούδι «Καν' το αν μ' αγαπάς». Άλλα τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες από το δεύτερό του άλμπουμ είναι «Πως ξεχνιέται κάποια σαν εσένα», «Μεσάνυχτα και κάτι», «Μετά από εσένα ξαναζώ», «Άδικα», «Κερνάω», «Μπόρα είσαι θα περάσεις», «Χρόνια είχα έτσι να αισθανθώ», «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», «Τα τραγούδια που μιλούν γι' αγάπη» και «Η ωραία».

Αυτή είναι η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη

Παρόλο που έκανε και συνεχίζει να κάνει μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος συνηθίζει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι όσα γνωρίζει κανείς για την προσωπική του ζωή είναι λίγα. Ωστόσο, είναι γνωστό πως ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης παντρεύτηκε το 2006 με την καλή του, Σοφία Μοσχοπούλου, και μαζί έχουν αποκτήσει τρεις πανέμορφες κόρες. Την Αγάπη, που γεννήθηκε την ίδια χρονιά που πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού, την Σήλια που γεννήθηκε το 2009 και την Ζένια που γεννήθηκε το 2015 (δείτε τις δύο μικρότερες κόρες του εδώ).

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, εντόπισε πρόσφατα τον ίδιο με την γυναίκα και το μεγάλο τους παιδί στο θέατρο και οι τρεις τους φαίνονται πολύ δεμένοι. Είναι ψηλή, με σκούρα καστανά μαλλιά, όπως και ο πατέρας της, και έχει πάρει και τα καταγάλανα μάτια του. Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πια!

Θάνος Πετρέλης σύζυγος κόρη